Autor Zpráva
GregoryX
Profil *
Zdravím, pracujem na jednom plugine, jedná sa vlastne o phpBB ovládací panel.

Takže v mojom cms v root/cms/cms.php mám

function phpBB() {
global $phpbb_root_path, $phpEx, $user, $db, $config, $cache, $template;
define('IN_PHPBB', true);
$phpbb_root_path = $_SERVER["DOCUMENT_ROOT"].'/forum/';
$phpEx = substr(strrchr(__FILE__, '.'), 1);
include($phpbb_root_path . 'common.' . $phpEx);

// Start session management
$user->session_begin();
$auth->acl($user->data);
$user->setup();
}


Toto je už plugin pripojený na tú funkciu phpBB z cms.php
<?php  
/***********************************************************

Plugin phpBB login by GregoryX

***********************************************************/ 

function phpBB() {
// variables


GLOBAL $plugin_tx, $plugin_cf, $phpbb_root_path, $phpEx, $user, $db, $config, $cache, $template; // $plugin_cf = Config variables. // $plugin_tx = Languagedependent text variables. 


// output
// Start session management
//$user->session_begin();
//$auth->acl($user->data);
//$user->setup();
	if (!$user->data['is_registered']) {
       echo "<table width='".$plugin_cf['phpBB']['style_plugin_width']."' style='border:".$plugin_cf['phpBB']['style_border_thickness']." ".$plugin_cf['phpBB']['style_border_style']." ".$plugin_cf['phpBB']['style_border_color'].";' cellspacing='0' cellpadding='5'><tr><td align='center'>";
	   echo '<form method="post" action="'.$phpbb_root_path.'ucp.php?mode=login" class="headerspace">';
       echo '<tr><td><center><b>Nick:</b></td><td><input type="text" name="username" id="username" size="10" class="inputbox" title="Username" /></center></td></tr>';
       echo '<tr><td><center><b>Heslo:</b></td><td><input type="password" name="password" id="password" size="10" class="inputbox" title="Password" /></center></td></tr>';
       echo '<tr><td><center>Zapametaj:</td><td><input type="checkbox" name="autologin" id="autologin" class="checkbox" /></center></td></tr>';
       echo '<tr><td colspan="2"><center><input type="submit" name="login" value="Login" /></center></td></tr>';
       echo '<tr><td colspan="2"><center><a class="link1" href="'.$phpbb_root_path.'ucp.php?mode=sendpassword">Startil si heslo?</a><br/><a class="link1" href="'.$phpbb_root_path.'ucp.php?mode=register">Zaregistruj sa!</a></center></td>';
       echo '</form>';
       echo '</table></p>';

    }

    if ($user->data['is_registered']) {
       echo '<p><a class=link1 href="'.$phpbb_root_path.'ucp.php?mode=logout&amp;sid='.$user->data['session_id'].'">Logout</a><br>
<a class=link1 href="'.$phpbb_root_path.'search.php?search_id=newposts">View new Posts</a><br>
<a class=link1 href="'.$phpbb_root_path.'ucp.php?i=pm&folder=inbox">View new PM\'s</a><br>
<a class=link1 href="'.$phpbb_root_path.'ucp.php">User CP</a><br>
<a class=link1 href="'.$phpbb_root_path.'ucp.php?i=profile&amp;mode=signature">Edit Signature</a><br>
<a class=link1 href="'.$phpbb_root_path.'search.php?search_id=egosearch">My Posts</a></p>';

    }

}
?>


Sú tam ešte nejaké chyby, ale to čo mi nejde do hlavy je, že na jednom servery mi to ide a na druhom servery nie. Kde je teda chyba, zakázaná nejaká php funkcia, alebo?
fuckin
Profil
prvni musis rict ty kde je chyba, pak rekneme my.
GregoryX
Profil *
No veď práve. Neviem kde je chyba keď na jednom servery mi to ide a na druhom nie. Na tom kde mi to nejde mi error nenapíše ani nič, akurát čo ide za tým pluginom zmizne a je tam koniec celého kodu(webu), čiže nenasleduje vôbec pokračovanie ďalších pluginov, kódov, ničoho :)
fuckin
Profil
tak zapni vypisovani chyb a pridej si tam testovaci promenne at vidis kde ti kod skonci.
peta
Profil
GregoryX
(A) uplne na zacatek souboru, kde hledas chyby nebo do configu, ktery includujes, musis dat vypisovani chyb ON
@ini_set('error_reporting', E_ALL);
@ini_set("display_errors", "on");
error_reporting(E_ALL);

(B) musis rici, v cem je problem
"na jednom servery mi to ide a na druhom nie" - to vsechno hezke, ale nazev tematu NEJDE MI TO, to je kazde tema tu.
Navic, vetsina lidi je tu dost chytrych na to, aby nepouzivalo forum phpBB, takze nemame tuseni, co tvuj plugin ma delat, kdyz nam to nepovis?
Jak se ma chovat spravne a jake je spatne chovani.
Kdyz das echo kazdou promennou, vypisi se spravne?
Tez nenapises jaky server je 1, 2, co ma povolene v phpinfo(), treba je proglem v globalnich promennych.

class=link1 ... tady treba nemas uvozovky, ale u href u mas. At uz ten plugin psal kdokoliv, nesveril bych mu seriozni aplikaci, protoze nedodrzuje jednotne znaceni. Jinymi slovy, div, ze funguje :) Samozrejme je html to umoznuje psat bez uvozovek.

function phpBB()
function phpBB()
Tim prepises funkci phpBB, kdyz ji pouzijes 2x. Pri bezpecnem nastaveni PHP ohlasi error a druhou funkci ignoruje.

__FILE__
Tahle konstanta funguje od urcite verze pri urcitem nastaveni php.

$_SERVER["DOCUMENT_ROOT"]
totez

A takhle muzu pokracovat... Proste si udelej echo kazde promenne, co tam je a kazdeho pole print_r nebo var_dump
cz.php.net/echo
cz.php.net/print_r
cz.php.net/var_dump
je to tam i s priklady pouziti

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: