Autor Zpráva
Adolph Hacafrak
Profil *
Zdravím,
v PHP teprve začínám a potřeboval bych skript, který by mi upravil log z herního serveru. Je to z toho důvodu, že ve hře se používají pro barvení přezdívek znaky ^, za nimiž je kód barvy (jedno číslo, např. 1 - červená, 2 modrá etc).
Tyto barvy bych potřeboval buď odstranit, nebo je nahradit kódem barvy v HTML, s tím že u dalšího znamení změny barvy a na konci řádku budou tagy uzavřeny.
Děkuji
Nox
Profil
Nejspíš získat obsah pomocí file get contents, upravit ho pomocí regulárního výrazu a uložit zpět pomocí file put contents
Alphard
Profil
Adolph Hacafrak:
Dejte sem ukázku toho logu.
Adolph Hacafrak
Profil *
voice: ^2Wunderbar! Suicide
Kill: 1022 3 36: <world> killed ^m'^p3P^7|^2$^3ome^1bo^5dy by MOD_FALLING
voice: ^m'^p3P^7|^2$^3ome^1bo^5dy Negative
say: ^2Wunderbar!: AGENT G
^2Wunderbar!^7: AGENT G
voice: ^m'^p3P^7|^2$^3ome^1bo^5dy Cheer
say: ^1Ad^4ol^2ph ^5Ha^6ca^8fr^dak: !rename wun www.3pclan.com
^1Ad^4ol^2ph ^5Ha^6ca^8fr^dak^7: !rename wun www.3pclan.com
Userinfo: \cg_etpubc\20070801\cg_jaymiscflags\0\cg_etVersion\Enemy Territory, ET 2.60c\cg_uinfo\13 0 30\cg_jaymod_title\Jaymod 2.1.7\cl_mac\00:69:00:2b:01:70\cl_cpu\i586\cg_delag\1\g_password\none\cl_guid\C877494AF38A07428EBFF9700B4881EC\cl_punkbuster\1\cl_anonymous\0\snaps\20\rate\5000\cl_wwwDownload\1\ip\89.129.46.123:28299\name\www.3pclan.com
broadcast: print "^2Wunderbar!^7 renamed to www.3pclan.com\n&quot;
ClientUserinfoChanged: 1 n\www.3pclan.com\t\1\c\3\r\10\m\0000000\s\4444444\dn\\dr\0\w\3\lw\3\sw\38\mu\0\ref\0
say: ^1Ad^4ol^2ph ^5Ha^6ca^8fr^dak: :D
^1Ad^4ol^2ph ^5Ha^6ca^8fr^dak^7: :D
voice: ^m'^p3P^7|^2$^3ome^1bo^5dy Cheer
voice: www.3pclan.com Suicide
Kill: 1 1 62: www.3pclan.com killed www.3pclan.com by MOD_SMOKEGRENADE
voice: www.3pclan.com Suicide
voice: ^m'^p3P^7|^2$^3ome^1bo^5dy Hi
peta
Profil
cz.php.net/str_replace
cz.php.net/preg_replace
$str = preg_replace(/[^][0-9]/g,'',$str);

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0