Autor Zpráva
rasto2211
Profil
Mam nasledujuci kod:
<?
function vypishlasku($slovo)
{
 global $hlaska;
 //slovo,ktore ma hladat v hlaske($slovo)
  if (eregi($slovo, $hlaska)):
   echo $hlaska;
  endif;
}
$GLOBALS["hlaska"] = "Prezývka má byť v rozsahu 5 - 20 znakov!"; 
vypishlasku("prezyvka"); 
?>


Nechapem preco mi nefunguje.Napisal som iba najdvolezitejsiu cast kodu.

Dik za pomoc.
tiso
Profil
rasto2211 - na toto ti stačí stripos() miesto eregi() a nefunguje ti to preto lebo hľadáš slovo bez diakritiky ktoré sa tej hláške nenachádza
rasto2211
Profil
Jaaj. Tak ten dlzen som si nevsimol. Sry ,ze som otravoval.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: