Autor Zpráva
nod31
Profil *
Prosim pomozte...


da sa nejako prepisat, prip. vymazat cookie cez PHP??
potreboval by som to pri zmene CSS stylov na stranke...(mam dva subory: style1.css, style2.css)

alebo ak niekto vie ako inak, jednoducho sa da menit CSS styly, moze tiez napisat...

dakujem za vsetky rady...
Charlie
Profil
Ano, prepsat i vytvorit se da pomoci funkce setcookie().
nod31
Profil *
Charlie: no cez setcookie() to mam vytvorene, ale neviem ako to mam menit alebo zmazat, a potom znovu vytvorit???
habendorf
Profil
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=3&topic=36 46
nod31
Profil *
dakujem za ten odkaz,, a sorry zda sa ze som tu diskusiu napriek tolkemu hladaniu prehliadol :))
23k_
Profil *
mozna du s krizkem po funuse ale mam takovej easy menic ...

http://www.rjwebdesign.net/scripts
Anonymní
Profil *
23k_
no zda sa ze nie lebo tie predchadzajuce mi nejako blbli,,, dik...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.