Autor Zpráva
dj-bobr
Profil *
Ahoj,
může někdo z vás, prosím, zběžně projít můj kód na zmenšování a vodoznakování obrázků?

http://vrtoch.cz/pokus/displayresize.txt

Zajímá mě, zda nemá nějaké zjevné nebo nebezpečné chyby, popř. ocením jakýkoliv konstruktivní komentář.
Díky, dj-bobr
Alphard
Profil
Jen ve stručnosti:
• používejte <?php
• odsazujte kód
• jsou ty chyby skutečně tak závažné, aby bylo nutné používat die?
• if(!isset($_GET["width"])) {$_GET["width"]=600;} možná spíše: $width = isset($_GET["width"]) ? (int) $_GET["width"] : 600; takhle máte jistotu, že tam je číslo, ještě by se mohl kontrolovat rozsah apod.
• tohle mě dorazilo
$img = @imagecreatefromjpeg($_GET["url"]);
if($img==''){$img = @imagecreatefromgif($_GET["url"]);$typobrazku="gif";}
if($img==''){$img = @imagecreatefrompng($_GET["url"]);$typobrazku="png";}
if($img==''){die('Couldn´t open source file. Check url parameter.');}

To třeba zjistit typ funkcí getimagesize()

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: