Autor Zpráva
morfik
Profil *
cawte moj problem spocitava v tom,ze ak sa prihlasim (co testujem
echo"prihlasney uzivatel ma id:".$pole["id"]." <br>"; prebehne ) tak odkaz sa mi nezobrazi


if(($meno!="") && ($heslo!="" ))
{
$query="SELECT id from uzivatel where meno='".$meno."' ";
$result=mysql_query($query);
for($i=0; $i < mysql_num_rows ($result); $i++ )
{
$pole = mysql_fetch_array($result);
echo"prihlasney uzivatel ma id:".$pole["id"]." <br>";
include ("skyte.htm");
}
}
else
{
echo"nieco sa pokazilo :D ";
}
viete mi s tym poradit ?
morfik
Profil *
problem uz je vyrieseny

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: