Autor Zpráva
gepir
Profil
ahojte, potrebuju jen takovou pitomost, jak nastavim rozsah cisel v tomto scriptu? Napriklad "1 az 100" atd.... diky

$image = array (0 => "icon-system-status-alert.gif", 1,41 => "icon-system-status-ok.gif", 2 => "icon-system-status-na.gif");
panther
Profil
gepir
jak nastavim rozsah cisel v tomto scriptu? Napriklad "1 az 100" atd
jaký rozsah? kde?
gepir
Profil
gepir
„jak nastavim rozsah cisel v tomto scriptu? Napriklad "1 az 100" atd“
jaký rozsah? kde?
v tom ARRAY mam dafinovane kdy je 0 zobraz toto kdyz je 1 zobraz toto a ja potrebuju aby to fungovalo tak ze kdyz v databazy bude 1 - 100 tak at zobrazi status ok. presne jak je to napsane vise.
gepir
Profil
doufam ze jsem to napsal dobre
Jan Tvrdík
Profil
gepir:
if ($vDb >=1 && $vDb <= 100) $image = "icon-system-status-ok.gif";
gepir
Profil
Myslim si ze jsem to zapsal dobre ale nefunguje to.

<?php
    while($row = odbc_fetch_array($result, ODBC_FETCH_ASSOC)) {
?> 
<?php
        $owner = odbc_result($result, 1);
        $Hostname = odbc_result($result, 2);
        $SWmanufacturer = odbc_result($result, 3);
        $SWname = odbc_result($result, 4);
        $SWversion = odbc_result($result, 5);
        $SWtype = odbc_result($result, 6);
        $SWcomment = odbc_result($result, 7);
?>
<?php
    $image = array (0 => "icon-system-status-alert.gif",
                    1 => "icon-system-status-ok.gif",
                    81 => "icon-system-status-na.gif");
    if ($vDb >=1 && $vDb <= 80) $image = "icon-system-status-ok.gif";
?>
<tr class="gray">
<?php
	print ( "<td class=\"date\">$owner</td>");
        print ( "<td class=\"date\">$Hostname</td>");
	print ( "<td class=\"date\">$SWmanufacturer</td>");
        print ( "<td class=\"date\">$SWname</td>");
        print ( "<td class=\"date\">$SWversion</td>");
        print ( "<td class=\"date\"><img src=\"$image[$SWtype]\"</td>");
        print ( "<td class=\"date\">$SWcomment</td>");
?>  
panther
Profil
gepir
Myslim si ze jsem to zapsal dobre ale nefunguje to.
a co je proměnná „$vDb“?
gepir
Profil
no to mi ted nedoslo, to taky nevim a pak se divim proc to nejde :-(
gepir
Profil
tak toto jsem si vyresil jinou formou mam tam zatim jen nekolik unikatnich cisel tak jsem je vypsal.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: