Autor Zpráva
firgas
Profil *
Cau,
vedeli by ste mi poradit, co je vyhodnejsie pre cms ktore vyvijam?
chcem si urobit objekt na upload suborov a neviem sa rozhodnut ci pouzivat klasiku move_uploaded_file (samozrejme tu je potreba nastavenia prav adresarov a na serveroch sa zvacsa nedaju robit adresare) alebo pristup cez FTP (pomalsie?)
dik
Radek9
Profil
move_uploaded_file - Uživatel totiž oceňuje co největší rychlost, což mu ftp neumožňuje.
firgas
Profil *
no ano, sa povie rychlejsie,

ale ked na polke serverov tam musim mat nastavene chmod adresarov do ktorych chcem uploadovat na 777 a to je bezpecnostna diera ako hrom co som cital...

vedeli by ste mi poradit, ako spravne uploadovat subory bez ftp, ked mi php nepusta chmod(), mkdir() a ine sikovne funkcie?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: