Autor Zpráva
LukasO
Profil *
Zdravíčko,

řeším malý problémek. Mám input (text) a odkaz. Potřebuju aby se hodnota zadaná do inputu projevila v odkazu.
Vypadá to asi takhle

<input type="text" name="iQuantity" value="1" />
<a href="$aData[sBasketPage]&amp;iProductAdd=$aData[iProduct]&amp;iQuantity=$_POST['iQuantity']" rel="nofollow">BLABLA</a>

Nevím proč ale fungovalo to a už to nefunguje. Ve zdrojáku se jako odkaz vypíše pouze
$aData[sBasketPage]&amp;iProductAdd=$aData[iProduct]&amp;iQuantity=

Pomůže někdo kde mám chybu?
tiso
Profil
LukasO:
1. daj sem celý kód
2. premenná $_POST['iQuantity'] bude nastavená až po odoslaní formulára
LukasO
Profil *
Tohle je celý kód toho co obsluhuje to co potřebuji.
Jinak jedná se o RS eshopu. Zajímavé je že mi to chvíli fungovalo, pak po nějaké úpravě přestalo.

Pokud ta hodnota bude nastavená až po odeslání formuláře, jak by se to dalo jinak vyřešit?
Pokud se dobře podíváš na ten odkaz, jde o vložení produktu do košíku a potřebuju aby člověk když zadal nějaké číslo tak aby to ovlivnilo počet ks který se vloží do koše.
tiso
Profil
LukasO: nebudem sa opakovať.
LukasO
Profil *
Je to teda templata


<!-- BEGIN CONTAINER -->
<div id="page">
  $aImages[3]
  $aImages[1]
  $aImages[2]
  <h3>$aData[sName]</h3>
  <div class="content">$aData[sDescriptionFull]</div>
  $sPages
  $sFilesList
  $aImages[4]
  
  $sProductsList
  $sBasketList
  $sOrder
</div>
<!-- END CONTAINER -->
<!-- BEGIN PAGES_TREE -->$aData[sPagesTree]<!-- END PAGES_TREE -->
<!-- BEGIN PAGES --><div class="pages">$lang['Pages']: $aData[sPages]</div><!-- END PAGES -->

<!-- BEGIN SUBPAGES_LIST_1 --><li class="l$aData[sStyle]"><h4><a href="$aData[sLinkName]">$aData[sName]</a></h4>$aData[sDescriptionShort]</li><!-- END SUBPAGES_LIST_1 -->
<!-- BEGIN SUBPAGES_DESCRIPTION_1 --><h5>$aData[sDescriptionShort]</h5><!-- END SUBPAGES_DESCRIPTION_1 -->
<!-- BEGIN SUBPAGES_HEAD_1 --><ul class="subpagesList" id="subList1"><!-- END SUBPAGES_HEAD_1 -->
<!-- BEGIN SUBPAGES_FOOT_1 --></ul><!-- END SUBPAGES_FOOT_1 -->

<!-- BEGIN SUBPAGES_LIST_2 --><li class="l$aData[sStyle]">$aData[sImage]<h4><a href="$aData[sLinkName]">$aData[sName]</a></h4>$aData[sDescriptionShort]</li><!-- END SUBPAGES_LIST_2 -->
<!-- BEGIN SUBPAGES_DESCRIPTION_2 --><h5>$aData[sDescriptionShort]</h5><!-- END SUBPAGES_DESCRIPTION_2 -->
<!-- BEGIN SUBPAGES_IMAGE_2 --><div class="photo"><a href="$aData[sLinkName]"><img src="files/100/$aDataImage[sFileName]" alt="$aDataImage[sFileDescription]" /></a></div><!-- END SUBPAGES_IMAGE_2 -->
<!-- BEGIN SUBPAGES_NO_IMAGE_2 --><!-- END SUBPAGES_NO_IMAGE_2 -->
<!-- BEGIN SUBPAGES_HEAD_2 --><ul class="subpagesList" id="subList2"><!-- END SUBPAGES_HEAD_2 -->
<!-- BEGIN SUBPAGES_FOOT_2 --></ul><!-- END SUBPAGES_FOOT_2 -->

<!-- BEGIN FILES_LIST --><li class="l$aData[sStyle]"><img src="$config[dir_files]ext/$aData[sIcon].gif" alt="ico" /><a href="$config[dir_files]$aData[sFileName]">$aData[sFileName]</a>$aData[sDescriptionContent]</li><!-- END FILES_LIST -->
<!-- BEGIN FILES_DESCRIPTION -->, <em>$aData[sDescription]</em><!-- END FILES_DESCRIPTION -->
<!-- BEGIN FILES_HEAD --><ul id="filesList"><!-- END FILES_HEAD -->
<!-- BEGIN FILES_FOOT --></ul><!-- END FILES_FOOT -->

<!-- BEGIN IMAGES_LIST_1 --><li><a href="$config[dir_files]$aData[sFileName]" rel="lightbox-page" title="$aData[sDescription]"><img src="$config[dir_files]$aData[iSizeValue2]/$aData[sFileName]" alt="$aData[sDescription]" /></a>$aData[sDescriptionContent]</li><!-- END IMAGES_LIST_1 -->
<!-- BEGIN IMAGES_DESCRIPTION_1 --><div>$aData[sDescription]</div><!-- END IMAGES_DESCRIPTION_1 -->
<!-- BEGIN IMAGES_HEAD_1 --><ul class="imagesList" id="imagesList1"><!-- END IMAGES_HEAD_1 -->
<!-- BEGIN IMAGES_FOOT_1 --></ul><!-- END IMAGES_FOOT_1 -->

<!-- BEGIN IMAGES_LIST_2 --><li><a href="$config[dir_files]$aData[sFileName]" rel="lightbox-page" title="$aData[sDescription]"><img src="$config[dir_files]$aData[iSizeValue2]/$aData[sFileName]" alt="$aData[sDescription]" /></a>$aData[sDescriptionContent]</li><!-- END IMAGES_LIST_2 -->
<!-- BEGIN IMAGES_DESCRIPTION_2 --><div>$aData[sDescription]</div><!-- END IMAGES_DESCRIPTION_2 -->
<!-- BEGIN IMAGES_HEAD_2 --><ul class="imagesList" id="imagesList2"><!-- END IMAGES_HEAD_2 -->
<!-- BEGIN IMAGES_FOOT_2 --></ul><!-- END IMAGES_FOOT_2 -->

<!-- BEGIN BANNER --><style type="text/css">
<!--
#head2{background-image:url('$config[dir_files]$aData[sBanner]');}
@media print{
  #head2{background:inherit;color:#000;}
}
-->
</style><!-- END BANNER -->

<!-- BEGIN PRODUCTS_LIST -->
<li class="l$aData[sStyle]"><h3><a href="$aData[sLinkName]">$aData[sName]</a></h3><h4>$aData[sPages]</h4>$aData[sImage]$aData[sDescriptionShort]$aData[sPrice]$aData[sBasket]</li>
<!-- END PRODUCTS_LIST -->
<!-- BEGIN PRODUCTS_PRICE --><div class="price"><div style="text-align:right"><em>Cena: </em><strong>$aData[sPrice]</strong>$config[currency_symbol]</div>
<div class="oldprice">Doporuč.: <strong id="priceValue">$aData[sOldPrice]</strong>,-$config[currency_symbol]</div></div>

<!-- END PRODUCTS_PRICE -->

<!-- BEGIN PRODUCTS_NO_PRICE --><div class="noPrice"><strong>$aData[sPrice]</strong></div><!-- END PRODUCTS_NO_PRICE -->
<!-- BEGIN PRODUCTS_DESCRIPTION -->
<h5>$aData[sDescriptionShort]</h5>
<!-- END PRODUCTS_DESCRIPTION -->
<!-- BEGIN PRODUCTS_IMAGE -->
<div class="photo"><a href="$aData[sLinkName]"><img src="files/100/$aDataImage[sFileName]" alt="$aDataImage[sFileDescription]" /></a></div>
<!-- END PRODUCTS_IMAGE -->
<!-- BEGIN PRODUCTS_NO_IMAGE --><!-- END PRODUCTS_NO_IMAGE -->
<!-- BEGIN PRODUCTS_BASKET -->
<div class="basket"><input type="text" name="iQuantity" value="1" /><a href="$aData[sBasketPage]&amp;iProductAdd=$aData[iProduct]&amp;iQuantity=$_POST['iQuantity']" rel="nofollow">$lang[Basket_add]</a></div>
<!-- END PRODUCTS_BASKET -->
<!-- BEGIN PRODUCTS_HEAD -->
<ul id="products2">
<li class="pages" id="pagesBefore">$lang[Pages]: $aData[sPages]</li>
<!-- END PRODUCTS_HEAD -->
<!-- BEGIN PRODUCTS_FOOT -->
<li class="pages" id="pagesAfter">$lang[Pages]: $aData[sPages]</li>
</ul>

<!-- END PRODUCTS_FOOT -->

Moderátor Chamurappi: Vkládej prosím kód mezi značky [pre] a [/pre] (stačí kliknout na ).
LukasO
Profil *
Jinak jedná se o tohle

http://www.jizdnikola.net/?svetla,97
tiso
Profil
LukasO: takže quick.cart, ach jaj...
Tú premennú nedostaneš priamo do šablóny, musíš zmeniť funkciu ktorá tú šablónu napĺňa a pridať ju do poľa $aData
Otázka znie načo tam pridávaš to množstvo, keď ho máš v tom inpute aj tak natvrdo.
LukasO
Profil *
Už jsem to vyřešil, takže prosím LOCK nebo to rovnou smažte. Díky
Slon
Profil *
Zdravím,
mám úplně stejný problém. Jaké je tedy prosím řešení.
díky
AM_
Profil
stejný problém ve stejném šablonovém systému stejného eshopu?
Slon
Profil *
jo jo,
už mi to ale pomohli vyřešit na jiném serveru. přidám ho i sem kdyby to taky někdo hledal:

<!-- BEGIN PRODUCTS_BASKET -->
<div class="basket"><form action="$aData[sBasketPage]" method="post" id="addBasket">
  <fieldset>
    <input type="hidden" name="iProductAdd" value="$aData[iProduct]" />
    <input type="text" name="iQuantity" value="1" maxlength="3" class="Quantity" /> x
    <input type="submit" value="$lang[Basket_add]" class="submit" />
  </fieldset>
</form></div>
<!-- END PRODUCTS_BASKET -->

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0