Autor Zpráva
denCo
Profil
mam jede script, ktory mi odosiela subor
<form enctype="multipart/form-data" action="./upload.php" method="post">
          <input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="1000000">
          <input name="subor" type="file"><br>
          <input type="submit" value="odoslat">
          <input type="hidden" name="odoslane" value="1">
        </form>
        <?php
        if ($_POST['odoslane'] == 1) {
        $max_velkost_suboru = 1000000;
        $subor_povinny = true;
        
        $stranka_odoslania = "upload.php";
        $cielovy_adresar = "/files/";
        
        $chybova_sprava = false;
        do {
        if ( !isset ( $_FILES['subor']) ) {
        $chybova_sprava = "Formulár bol odoslaný neúplne!";
        break;
        } else {
        $subor = $_FILES['subor'];
        }
        
        switch ( $subor['error']) {
        case UPLOAD_ERR_INI_SIZE:
          $chybova_sprava = "Veľkosť súboru prekročil limit " . "$max_velkost_suboru bajtov!";
          break 2;
        case UPLOAD_ERR_PARTIAL:
          $chybova_sprava = "Pri odoslaní súboru došlo k chybe, " . "skúste to znova <a href='{$stranka_odoslania}'>TU</a>.";
          break 2;
        case UPLOAD_ERR_NO_FILE:
          if ( $subor_povinny ) {
            $chybova_sprava = "Nebol vybraný žiadny súbor, " . "vyberte ho <a href='{$stranka_odoslania}'>TU</a>.";
            break 2;
          }
          break 2;
        case UPLOAD_ERR_FORM_SIZE:
          $chybova_sprava = "Veľkosť súboru je podľa " . "MAX_FILE_SIZE príliš veľká!";
        case UPLOAD_ERR_OK:
          if ( $subor['size'] > $_max_velkost_suboru ) {
            $chybova_sprava = "Súbor je príliš veľký. Nemôže obsahovať viac " . "ako $max_velkost_suboru bajtov!";
          }
          break 2;
          
          default:
            $chybova_sprava = "Došlo k neznámej chybe,  " . "skúste to znova <a href='{$stranka_odoslania}'>TU</a>.";
        }
        
        if ( !in_array ( $subor['type'], array ( "application/x-zip-compressed", "application/zip", "multipart/x-zip", "application/x-rar-compressed" ) ) ) {
          $chybova_sprava = "Povolene sú iba formáty ZIPa RAR, " . "opakujte pokus <a href='{$stranka_odoslania}'>TU</a>.";
          break;
        }
        } while ( 0 );
        if ( !$chybova_sprava ) {
          if ( !@move_uploaded_file( $subor['tmp_name'], $cielovy_adresar . $subor['name'] ) ) {
            $chybova_sprava = "Chyba pri presúvaní súboru, " . "opakujte pokus <a href='{$stranka_odoslania}'>TU</a>.";
          }
        }
        ?>
        <?php
        if ( $chybova_sprava ) {
          echo $chybova_sprava;
        } else {
        ?>
          <img src="<?php echo $subor['name']; ?>" >
        <?php
        }
        }
        ?>


lenze vzdy mi pise default chybu, neviete preco? dikes
PHP_Nemaster
Profil
Možná, že k tý chybě došlo. Jinak proč tam máš napsaný u těch case "break 2; " a ne "break;" ?
denCo
Profil
ale ako to upravim, aby mi to fungovalo, a to break 2; neviem, ja som to opisal z jednej knihy
Mike8748
Profil
denCo
lenze vzdy mi pise default chybu,
a to je ktera?
denCo
Profil
default:
            $chybova_sprava = "Došlo k neznámej chybe,  " . "skúste to znova <a href='{$stranka_odoslania}'>TU</a>.";

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: