Autor Zpráva
vipera
Profil *
poradí mě někdo když mam v souboru na webu obrázky a chtěl bych aby se načítali do stránky .......do toho souboru je upload
takže bych potřeboval zdrojáček který by to načítal pokud možno vynechat sql
Tomik
Profil
Upřesni svůj dotaz ...
vipera
Profil *
prostě a jednodoše potřebuju ze souboru co je na webu zobrazit obrazky na www stránce
vipera
Profil *
obrázky budou pruběžně přibývat díky upload co tam funguje
Yuhů
Profil
ať dělám, co dělám, dotaz nechápu.

Obrázky nejsou v souboru. V souboru je obrázek. Soubor může být jpg, gif, png apod. S mysql to nemá nic společného.

Nemyslíš náhodou, že máš obrázky v adresáři?
vipera
Profil *
ježíš ja sem vůl heheheh jo z adresáře :-) moc nad tim přemejšlim
pyty
Profil
a skade mas ten uploader ???
llook
Profil
Takže jde asi o načtení jmen souborů z adresáře. To lze několika způsoby, nejjednodušší je to funkcí glob. Ta existuje od PHP 4.3.0.
Parametrem funkce glob je tzv. maska souboru. Dej tam systémovou cestu k tomu adresáři a nakonec hvězdičku.

$filenames = glob('/cesta/k/adresáři/*');
foreach ($filenames as $name) {
if (is_file($name)) {
echo('<img src="'.htmlspecialchars($name).'" alt="Obrázek z galerie" />');
}
}
RAmses
Profil *
Bo su clovek liny, proste tu zkopcim jeden script ktery jsem z nudy zkousel
<!-- Script na zobrazeni vsech fotek ve slozce -->
<html>
<head>
<title>Seznam krásek na serveru ceskekrasky.com</title>
</head>
<body>
<?
$count = 0;
$dir = "fotky/Andrea Vránová/nahledy";
$adresar = OpenDir($dir);
while ($polozka=ReadDir($adresar))
{
$count++;
if ($count > 2 && $polozka != "Thumbs.db")
echo "<img src=fotky/".RawURLEncode("Andrea Vránová")."/nahledy/".$polozka.">";
}
CloseDir($adresar);
?>
</body>
</html>
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.