Autor Zpráva
ONdra28
Profil *
Zdravim,

Snazil jsem se udelat skript na zjisteni Prohlizece...nedivejte se na ty hodnoty tech prohlizecu ty sou spatne, ale kdyby byly dobre fungoval by tento skript ?

$headers = GetAllHeaders();

$text = implode($headers,",");
$prohlizec = "";

$p[0] = strpos($text,"Mozilla");
$p[1] = strpos($text,"IE");
$p[2] = strpos($text,"Opera");

switch(true) {
    case $p[0]==true :
     $prohlizec = "Mate Mozillu";
     break;
    case $p[1]==true :
     $prohlizec = "Mate IE...sux";
     break;
     case $p[2]==true :
      $prohlizec = "Mate Operu";
      break;
}

echo $prohlizec;
Pan X
Profil
ONdra28:

Teoreticky by to asi fungovalo, ale není nad to si to sám zkusit ;-)
Jen pár maličkostí

Místo

$p[0] = strpos($text,"Mozilla");


By mělo být

$p[0] = strpos($text,"Firefox");


Neboť v řetězci vypisující jméno prohlížeče se slovo Mozilla vyskytuje téměř u všech (pokud se nepletu, už jsem s tím dlouho nepracoval a pokud se pletu prosím opravte mě)
ONdra28
Profil *
Nepletete (:

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: