Autor Zpráva
HoHo
Profil
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jestli někdo nevíte, jak zjistit cestu na disku k souboru, který nahrávám na server.

Dám příklad: chci na server nahrát soubor pokus.txt, který se na disku nachází ve složce C:\slozka\pokus.txt.
Nevíte někdo, jak bych zjistil celou tu cestu, tedy C:\slozka\pokus.txt?

Díky za odpověď... Nebudu se bránit ani řešení přes Javascript...;)
Alphard
Profil
V PHP nelze, v javascriptu bych na to taky nevsázel, ale to nevím jistě.
keeehi
Profil
HoHo:
Javascriptem úplně normálně přes value toho inputu.
HoHo
Profil
To jsem zkoušel, ale Firefox mi vrátil jen název souboru, celou cestu ne....:(
keeehi
Profil
HoHo:
Tak máš bohužel smůlu. Jiné řešení neznám. Možná by jsi mohl napsat, k čemu to vlastně potřebuješ. Možná se dá vymyslet i jiná cesta.
HoHo
Profil
Jde o to, že potřebuju nahrát všechny soubory z jedný složky na disku na server. Tak jsem chtěl pomocí vybrání jednoho souboru z tý složky získat cestu ke složce a pokusit se nějak nahrát další soubory.
Alphard
Profil
HoHo:
Marná snaha, to naštěstí nejde.
HoHo
Profil
Takže jediný řešení je to naházet po souboru?
keeehi
Profil
HoHo:
Ano. Jak psal alphrad, naštěstí to nejde. Tobě by se snad líbilo, kdyby jsi uloadoval například na rapidshare, tak že by ti ten rapidshare vytáhnul i jiný soubory?
HoHo
Profil
No, to by se mi rozhodně nelíbilo, to máš pravdu...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Odkud se sem odkazuje


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: