Autor Zpráva
ShockyCZE
Profil *
Zdravím,

chci se zeptat jak mám třeba udělat něco v určitém datu, chci udělat aby mu skončila administrace v datu třeba 15.8.2009, ale nevim jak na to, pokut někdo vi at mi to sem napíše budu vám moc ale moc vděčný, mam takový dojem že to bude přes if, ale nevim co :).

S pozdravem ShockyCZE
Alphard
Profil
if (strtotime("15.8.2009") > time())
{
  // administrace
}
ShockyCZE
Profil *
Do toho administrace mam dat co chci aby se provedlo kdyz ten datumek prave bude? :)
Majkl578
Profil
mozna bych otocil Alpharduv kod a dal to na zacatek:

if (strtotime("15.8.2009") >= time()) {
  //co se stane, kdyz ten datum nastane, popr. bude po nem
  //exit;
}
ShockyCZE
Profil *
Ja mam:
<?php
//Pripojit se do mysql
	$sex = mysql_connect("$m_server","$m_user","$m_password"); 
	mysql_select_db("$m_db", $sex);
	$picu = mysql_query("SELECT * FROM `users` WHERE `nick` = '".$_SESSION["nick"]."' ", $sex); 
	$sukat = mysql_fetch_array($picu);
// Info a premeny
	$port 	= 	$_SESSION["port"];
	$nick 	= 	$_SESSION["nick"];
	$exp 	= 	$sukat["expirace"];

// Kdyz se datum rovna to co je v mysql tak to provede toto
	if (strtotime("$exp") >= time()) 
{
	Warninig("Vaš server právě expiroval");
	exec("rm -R /svrs/$port");
	exec("pkill samp02Xsvr$port");
	If(mysql_query("DELETE FROM `adminsamp`.`users` WHERE `users`.`nick` = '$nick'"));
	echo '<meta http-equiv="refresh" content="2;url=logout?page=logout">';
}	
?>


a nesmaze to nic, nevite proc? :-/ pritom v admisnitraci mam dnesni datum resp. 19.7.2009

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: