Autor Zpráva
majster N
Profil *
Mam tento kód, len si lámem hlavu.
Načíta mi obrázky so zložky, viem zmeniť aj vlastnost...
Ale pre každý obrázok zvlášť mi zobrazí funkcie select, input a pod.

<?php
$adresar="pic/";
$adresar_open=opendir($adresar);
while ($foto=readdir($adresar_open)) {
 if($foto!="." && $foto!=".." && getimagesize($adresar.$foto) > 0){
echo ''.$adresar.$foto.'

<form method="post" action="formular.php">
  <select name="soubor">

    <option value="'.$foto.'">'.$foto.'</option>

    
  </select>
<select name="operace">

    <option value="nic">Farebná</option>

    <option value="stupneSedi">Stupeň šedej (Photoshop)</option>

    <option value="stupneSedi2">Stupeň šedej, druhá možnosť (Gimp, Olympus Camedia Master)</option>

    <option value="invert">Invertovat</option>

    <option value="stupneSediInvert">Invertovat stupeň šedej</option>

    <option value="prah">Prah</option>

  </select>

  <input type="text" value="1" name="velikost" maxlength="30" />

  <input class="tlacitko" type="submit" name="odeslat" value="Odoslať" />  

</form>


';


if(isset($_POST['odeslat'])){
$src = "upravitFotku.php?soubor=$adresar".$_POST['soubor']."&operace=".$_POST['operace']."&velikost=".$_POST['velikost'];

 }

else $src= "1.jpg";

}
}

?>
<img src="<?php echo $src; ?>" alt="<?php echo $src; ?>"/>


vedel by niekto poradiť, ja sa učím ale...
Pinqui
Profil
Ukázku máš?? Nevím sic co chceš, ale logicky děláš tu chybu že máš celej formulář ve while.. pokud budeš mít v databázi 20 záznamů, tak se ti udělá 20 fotmulářů :-)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: