Autor Zpráva
Timy
Profil
Ahoj, potřeboval bych nějakou knihovnu v PHP, která by mi umožňovala jednoduše používat vyhledávání Googlu. Našel jsem toto, ale bohužel mi to nefunguje. Nejprve to zahlásí chybu na neexistující NuSOAP.php. Link z tamějších stránek vede na 404, link na sourceforge mi momentálně vede na 500, prostě paráda :-). NuSOAP jsem nakonec kdesi stáhl, verzi 0.7.3. Po nakopírování to háže následující chyby:

Warning: SoapClient::SoapClient() expects at most 2 parameters, 3 given in GoogleSearch.php on line 391

Fatal error: Uncaught SoapFault exception: [Client] SoapClient::SoapClient() [<a href='soapclient.soapclient'>soapclient.soapclient</a>]: Invalid parameters inGoogleSearch.php:391 Stack trace: #0 /GoogleSearch.php(391): SoapClient->SoapClient('http://api.goog...', 'wsdl', 'urn:GoogleSearc...') #1GoogleSearch.php(176): GoogleSearch->call('doGoogleSearch', Array) #2 example3.php(21): GoogleSearch->doSearch() #3 {main} thrown in GoogleSearch.php on line 391

Nemá prosím někdo zkušenost s třídou, která by fungovala? Případně v čem je chyba v této implementaci?
habendorf
Profil
http://www.digitalpoint.com/tools/search/
Timy
Profil
habendorf
Díky, ale jestli jsem tomu dobře porozuměl, to mi pouze vygeneruje vyhledávatko na konkrétní web. To já ale nechci, potřebuji z PHP načíst výsledky z Googlu a poté s těmito výsledky dále v PHP nějak pracovat. Řekněme pro příklad, že potřebuji v PHP ověřit, kolik stránek z dané domény Google indexuje nebo jaký web vrátí Google na prvním místě na dané klíčové slovo apod.
habendorf
Profil
Aha, já myslel že chceš prohledávání vlastního webu.
blizz_boz
Profil
Timy
Na tento účel sa perfektne hodí YQL
Timy
Profil
blizz_boz
Díky, při vydání jsem asi článek nečetl pořádně, google.search jsem si nevšiml :-).

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0