Autor Zpráva
martin131
Profil
Dobrý den,

mám PHP skript s opakujícím se cyklem. Mezi každým cyklem je použita fce sleep. Celková doba běhu skriptu je tedy přibližně 3 hodiny. Jak je možné, že skript celou dobu běží, když je na hostingu nastavena doba spuštění na 30s ?

Dále bych se chtěl zeptat, jak při běhu tohoto skriptu vypisovat něco do prohlížeče, teď server čeká na dokončení skriptu.

Děkuji za odpověď.
DJ Miky
Profil
Dále bych se chtěl zeptat, jak při běhu tohoto skriptu vypisovat něco do prohlížeče, teď server čeká na dokončení skriptu a čeká na dokončení.
echo 'něco';
flush();

Pokud používáš output_buffering, tak přidej i ob_flush();
Nox
Profil
mám PHP skript s opakujícím se cyklem. Mezi každým cyklem je použita fce sleep. Celková doba běhu skriptu je tedy přibližně 3 hodiny. Jak je možné, že skript celou dobu běží, když je na hostingu nastavena doba spuštění na 30s ?
Je to jen můj odhad, ale možná je těch 30s tedy skutečná čistá doba běhu skriptu, tzn. sleep se nepočítá
martin131
Profil
DJ Miky
Moc díky, to je ono. S použitím manuálu jsem to rozchodil ;)

Nox
asi to tak bude, snad těch 30s bude stačit :D
Majkl578
Profil
neni pro script vyypnuty execution limit? set_time_limit(0)
martin131
Profil
Majkl578
Určitě ne, v tomhle jsem se nehrabal :) a hosting má defaultně 30

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: