Autor Zpráva
Alex_alex
Profil
Dobrý den, dělám e-shop a asi jsem někde udělal chybu. Vždy mi to vypíše pouze kategorie, jejiž první kategorie obsahuje slovo nabíječky (http://iphonemods.ic.cz/printdb.php - ta prostřední část) a já bych potřeboval aby to vypsalo všechny kategorie

$prvnikategorie = array();
$druhykategorie = array();
$tretikategorie = array();

while ($zaznam = mysql_fetch_array($vysledek)){
$kategorie = explode(" > ", $zaznam["kategorie"]);

if (!in_array($kategorie[0], $prvnikategorie)) {array_push ($prvnikategorie, $kategorie[0]);}
if (!in_array($kategorie[1], $druhykategorie)) {array_push ($druhykategorie, $kategorie[1]);}
if (!in_array($kategorie[2], $tretikategorie)) {array_push ($tretikategorie, $kategorie[2]);}
}

for($a = 0; $a < count($prvnikategorie); $a++){

$trideniikategorii[$prvnikategorie[$a]] = array();

$vysledek3 = mysql_query("SELECT kategorie FROM aku WHERE kategorie LIKE '".$prvnikategorie[$a]." > ".$druhykategorie[$a]." >%';", $spojeni) or die(mysql_error());
while ($zaznam3 = mysql_fetch_array($vysledek3)){
$kategorie3 = explode(" > ", $zaznam3["kategorie"]);
print_r ($kategorie3);
}


}
tiso
Profil
Alex_alex: nemáš nijak previazané polia $prvnikategorie a $druhykategorie, takže
LIKE '".$prvnikategorie[$a]." > ".$druhykategorie[$a]."
je úplný nezmysel
Alex_alex
Profil
Děkuju za odpověď, ale nějak jsem nepochopil co tím myslíš, můžeš mi to prosím trochu vysvětlit? Děkuju.
tiso
Profil
Alex_alex: - vypíšu sa ti iba záznamy kde:
$prvnikategorie[0] => Nabíječky, $druhykategorie[0] => Digi foto - Video
$prvnikategorie[14] => Nabíječky mobilních telefonů, $druhykategorie[14] => Nokia
Alex_alex
Profil
Asi jsem úplně blbej ale vůbec nechápu co je špatně :( můžeš mi prosím říct co přesně mám opravit? Tady je celej kód - http://iphonemods.ic.cz/printdb.phps
tiso
Profil
Alex_alex:
1. najprv by si musel vysvetliť čo chceš dosiahnuť
2. čo za to?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0