Autor Zpráva
Milhauscorpse
Profil *
Dobrý den,používám na upload fotek tento script:

$galer=($_POST["galerie"]);
$slozka = "../../data/fotky/$galer/";
$nazev = Date(Time());
$soubor=explode(".", basename($_FILES['subor']['name']));
$soub="$nazev.$soubor[1]";
if( is_uploaded_file($_FILES['subor']['tmp_name']) && ($_POST['upload'] == "ok") )
{
if( move_uploaded_file($_FILES['subor']['tmp_name'], "$slozka/$soub") )
{
mysql_query("insert into galerie (galerie,fotka ) values ('".$_POST["galerie"]."','".$soub."')");
$oznam = "Soubor: <strong>".$_FILES['subor']['name']."</strong> byl uložen pod názvem:<b>$soub</b><br>";


a chtěl jsem aby se mi po uploadu vytvořil náhled o max výšce 200px,a jménem "a$soub".Prošel jsem diskusi i php.net,ale opravdu nevím jak na to.zřejmě pomocí imagecopyresized,ale nepochopil jsem to.

Mohl by mi někdo poradit?Dík za každou reakci.m
SwimX
Profil
Milhauscorpse:
řeší se to např zde: http://diskuse.jakpsatweb.cz/.sandbox/?action=vthread&forum=9&topic=97747&page=-1 a je tady toho dalece víc.
Milhauscorpse
Profil *
Tohle téma mi nějak uniklo.Jdu študovat.Děkuji

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: