Autor Zpráva
PanJoy
Profil *
Ahoj hledal jsem všude kde se dalo proč mi nefunguje načítání externích stránek pomocí "file_get_contents("http://nejaka.stranka.cz/);" a většinou jsem se dočetl že se to musí nějak povolit, ale už ne, jak. Nastavuje se to třeba v htaccess? Jestli ano tak jak? Prosim o pomoc!
tiso
Profil
Čo takto začať pri zdroji? http://sk.php.net/manual/en/function.file-get-contents.php
PanJoy
Profil *
Jojo na to jsem taky narazil četl sem to, ale moc sem právě nepochopil jak to mám povolit... Fakt se omlouvám že tě zdžuju s takovima banalitama.
fuckin
Profil
Na nekterych hostinzich je vzdaleny pristup pres tuto funkci zakazan, proto ti to nejde. Mozna bys priste mohl aj trosku vic upresnit tvuj problem.

jestli ti nefunguje toto, pak to mas vyple, jak sem psal nahore.

$page = file_get_contents("http://seznam.cz/");
var_dump($page);
PanJoy
Profil *
Jojo nefunguje tak to asi nepujde zkusim to udělat nějak jinak... Děkuju moc za pomoc
pEeLL
Profil
PanJoy
normalne napis na hosting. pokud to neni free nebo nejaky odpad tak ti to bez problemu povoli

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: