Autor Zpráva
amen
Profil *
Na jedné stránce sem si zkopíroval registraci a přihlášení. Já sem si jen trochu jinak udělal index jinak je všechno stejný. Jenže mě nejde za prví se přihlást z tý stránky index jak tam mám ten formulář, to by, ale tak nevadilo. Ale když už se přihlásím tak to v tom indexu ukazuje jak kod jste přihlášen jako admin tak i Nový uživatel? Registrace zdarma? A ještě mi to tam pořád píše chybu hnde nahoře na stránce: Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /srv3/www/7u.cz/subdomains/help/index.php:1) in /srv3/www/7u.cz/subdomains/help/index.php on line 2

Jejich index:
<?php
session_start(); // startujeme session. Všimněte si, že tento kód je úplně nahoře před jakýmkolik výstupem.
?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="cs">
<head>
  <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
  <meta http-equiv="Content-Language" content="cs" />
  <link rel='stylesheet' type='text/css' href='styl.css' />
  <title>peCan.cz - Web Registration Tutorial</title>
</head>
<body>
<div id="okraj">
    <div id="vrch">
      <a href='http://pecan.cz/index.php?id=35&n=Registrace-Zpracovani-dat-z-formulare'>peCan.cz - Web Registration Tutorial</a>
    </div>
    <div id="horni_menu">
      <?php
      /*
      * Vypiseme zda je uzivatel prihlasen, pokud ano tak jeho jmeno...
      * V přihlašovacím skriptu jsme nastavili $_SESSION['prihlasen']=1, pokud se $_SESSION['prihlasen'] opravdu rovná jedničce, uživatel je přihlášen.
      */
        if(isset($_SESSION['prihlasen']) and $_SESSION['prihlasen']==1){
          echo "<strong>Přihlášený uživatel</strong>: ".$_SESSION['login'] . " | <a href='logout.php?logout=yes'> Odhlásit se</a>";
        }else{
          echo "Nejsi přihlášen | <a href='index.php?page=registrace'> Registrace</a> | <a href='index.php?page=login'> Login</a>";
        }
      ?>
    </div>
        <div id="menu">
          <?php
            require "menu.php"; // načteme menu.php
          ?>
        </div>
        <div id="obsah">
          <?php
          /*
          * Tento kousek vzdy includuje do "stredu" stranky volany soubor pres URL
          * Priklad volani: index.php?page=registrace
          * do stredu se nacte soubor registrace.php
          */
            if (IsSet($_GET['page'])){        // pokud byl odeslan ?page= ...
              $soubor=$_GET['page'];
              $soubor2= dirname($_SERVER['SCRIPT_FILENAME'])."/".$soubor.".php";
              if(file_exists($soubor2)){      //pokud soubor existuje, nacteme ho do stredu
                include $soubor2;
              }else{                //pokud soubor neexistuje, zavolame error404.php
                include "inc/error404.php";
              }
            }else{                  // Pokud nebyl paramentr page volany, nacteme uvod.php
              include "uvod.php";
            }
          /*
          * Tento kousek kódu nám v případě nějakého erroru vypíše Alert.
          * Jednotlivé hlášky jsou v souboru inc/error_msg.php
          * Je tam pole hlášek, vždy voláme číslo hlášky v poli
          * Příklad: index.php?page=uvod&Alert=0
          */
          if(isset($_GET['Alert'])){
            require "inc/error_msg.php"; // V tomto souboru jsou ty hlasky
            $JsAlert=$_GET['Alert'];
            echo '<script language="javascript" type="text/javascript">alert("'.$Rvi[$JsAlert].'");</script>';
          }
          ?>
        </div>
</div>
</body>
</html>


Můj index
<?php

session_start(); // startujeme session. Všimněte si, že tento kód je úplně nahoře před jakýmkolik výstupem.
?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="cs">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<meta http-equiv="Content-Language" content="cs" />
<link rel='stylesheet' type='text/css' href='style.css' />
<title>peCan.cz - Web Registration Tutorial</title>
</head>



<body>


<div id="outer">

<div id="wrapper">

<div id="nav">

<div id="nav-left">

<div id="nav-right">

<ul>

<li><a href="http://help.7u.cz/sp.php?id=1">O mě</a></li>

<li><a href="http://www.freewebsitetemplates.com">PRODUCTS</a></li>

<li><a href="http://www.freewebsitetemplates.com">SERVICES</a></li>

<li><a href="http://www.freewebsitetemplates.com">SHOPPING CART</a></li>

<li><a href="http://www.freewebsitetemplates.com">NEW GADGETS</a></li>

<li><a href="http://www.freewebsitetemplates.com">REGISTER</a></li>


</ul>

</div>

</div>


<div class="clear"></div>

</div>


<div id="head">

<div id="head-left"></div>


<div id="head-right"></div>


<div id="head-1"></div>


<h1><span class="logo"><span class="top">top</span><span class="gadgets">gadgets</span></span></h1>


<div id="navb">

<ul>

<li><a href="http://www.freewebsitetemplates.com">HOME</a></li>

<li><a href="http://www.freewebsitetemplates.com">CONTAT</a></li>


</ul>

</div>

</div>


<div id="head-2"></div>


<div id="login">

<div id="login-bot">

<div id="login-box">

<h2 class="login"><em>user</em>login</h2>


<form action="">

<div id="login-username">
<?php
/*
* Vypiseme zda je uzivatel prihlasen, pokud ano tak jeho jmeno...
* V přihlašovacím skriptu jsme nastavili $_SESSION['prihlasen']=1, pokud se $_SESSION['prihlasen'] opravdu rovná jedničce, uživatel je přihlášen.
*/
if(isset($_SESSION['prihlasen']) and $_SESSION['prihlasen']==1){
echo "<strong>Přihlášený uživatel</strong>: ".$_SESSION['login'] . " | <a href='logout.php?logout=yes'> Odhlásit se</a>";
}else{
echo "Nejsi přihlášen | <a href='index.php?page=registrace'> Registrace</a> | <a href='index.php?page=login'> Login</a>";
echo "<form action='login_zpracuj.php' method='post'>";
echo "<input type='hidden' name='sent' value=''/>";
echo "<div><label for='username'>Jméno</label>: <input name='jmeno' value='' id='username' type='text' /></div>";
echo "<div><label for='password'>Heslo</label>: <input name='heslo' value='' id='password' type='password' /></div>";


echo "</div>";


echo "<div id='login-button'>";
echo "<input src='images/btn_login.gif' name='l' value='h' id='l' type='image' />";
echo "</div>";
}?>

<div class="clear">

<div class="reg">
Nový Uživatel? <a href="http://www.help.7u.cz/index.php?page=registrace">Registrace zdarma!</a>
</div>

</div>

</form>

</div>


<div id="login-welcome">

<div>

<h2>Vítejte</h2>


<p>

</div>

</div>


<div class="clear"></div>

</div>

</div>


<div id="body">

<div id="body-bot">
<?
require_once("db.php");
$sql = mysql_query("SELECT * FROM sp where id=1");
$data = mysql_fetch_array($sql);
$nadpis = $data["nadpis"];
$clanek = $data["clanek"];

echo "<h2><span>$nadpis</span></h2>";

?>
<div id="items">
<?php
/*
* Tento kousek vz
amen
Profil *
zbytek kodu:
dy includuje do "stredu" stranky volany soubor pres URL
          * Priklad volani: index.php?page=registrace
          * do stredu se nacte soubor registrace.php
          */
            if (IsSet($_GET['page'])){        // pokud byl odeslan ?page= ...
              $soubor=$_GET['page'];
              $soubor2= dirname($_SERVER['SCRIPT_FILENAME'])."/".$soubor.".php";
              if(file_exists($soubor2)){      //pokud soubor existuje, nacteme ho do stredu
                include $soubor2;
              }else{                //pokud soubor neexistuje, zavolame error404.php
                include "inc/error404.php";
              }
            }else{                  // Pokud nebyl paramentr page volany, nacteme uvod.php
			  echo "jine";
            }
			if(isset($_GET['Alert'])){
            require "inc/error_msg.php"; // V tomto souboru jsou ty hlasky
            $JsAlert=$_GET['Alert'];
            echo '<script language="javascript" type="text/javascript">alert("'.$Rvi[$JsAlert].'");</script>';
          }

			?>
</div>

					
<div id="banner">
						<img src="images/pic_5.jpg" alt="Nokia 6015i" class="left" height="109" width="256" />
						
<div id="banner-text">
							
<h3><a href="http://www.freewebsitetemplates.com">Nokia 6015i</a> (Verizon Wireless)</h3>

							
<ul>

							  <li>You can remove any link to our websites from this template you're  free to use the template without linking   			back to us.</li>

							  <li>This is just a place holder so you can see how the site would look like.</li>

							
</ul>

						</div>

						
<div class="clear"></div>

					</div>

					
<div id="footer">
						
<div id="footloose"><span class="logo"><span class="top">top</span><span class="gadgets">gadgets</span></span></div>

						
<p><a href="http://www.freewebsitetemplates.com">Privacy Policy</a> <strong>&nbsp;:&nbsp;</strong> <a href="http://www.freewebsitetemplates.com">Terms &amp; Conditions</a> <br />

						&copy; Copyright 2007. All rights reserved.</p>

					</div>
					
			</div>

		</div>

	</div>

</div>


</body>
</html>
fuckin
Profil
seaseion chyba nebude. Nic takoveho neexistuje. Tomuto topicu se proste neda nezasmat.

Tipuju ze si nekdo spletl datum kdy je Apríl.
Tvuj projev je na urovni negramotneho decka.
A jeste k tomu nas tady zahltis tunama kodu. Jako kdyby nestacilo dat sem jen tu dulezitou cast.

Precti si FAQ, tam je tvuj problem sepsany.
Lamicz
Profil
fuckin: To neni k smichu, ale spis k placi, protoze pak muzou byt lidi, kteri v PHPku neco umi, ale jejich snaha bude navzdy marna, protoze to porad bude jazyk pro kodery a lamy... Snad se mylim...
AM_
Profil
Já ti řeknu přesně, kde je chyba:

Na jedné stránce sem si zkopíroval registraci a přihlášení.

tady. Nauč se programovat :) Myslíš, že když někde na vrakovišti okoukáš, jak je smontované auto, a pak si ho zkusíš postavit doma, máš šanci, aby ti jezdilo?
amen
Profil *
Jo no tak všem díky za to že ste mi neporadili. A pořád platí přísloví co si neuděláš sám to nemáš. A ještě to byla taková prkotina.
fuckin
Profil
amen
Ja sem ti poradil ze to tady je ve FAQ, to ze ty si to neumis najit je tvoje chyba.
Ano co si neudelas sam to nemas, to je myslim jasne, nikdo to za tebe delat nebude. Alespon ne v teto sekci, ale v Prace a zakazky.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: