Autor Zpráva
joe
Profil
Ahoj,

jak odlišujete použité tlačítko input type="image"? Mám na formuláři více tlačítek tímto způsobem? To mám kontrolovat jestli existuje název_x a název_y v postu? Nebo to řešíte jinak? Samozřejmě to nějak vyřešit umím, jen se ptám jak to řešíte vy :-)
Díky
Alphard
Profil
joe:
jen se ptám jak to řešíte vy :-)
Nepoužívám tlačítko image :-) Klasická tlačítka jsou IMHO nejlepší. Ale viděl jsem mnoho řešení, kde jsou přestylovaná klasická tlačítka (obrázek na pozadí) a je po problému.
joe
Profil
Alphard
:-) Ale třeba zakulacené tlačítko bys dělal těžko, i když dá se to, taky jsem to tak jednou udělal, ale to už se mi zdá lepší použít obrázek s textem, než pak zjistit, že někde se to nenatahuje po zvětšení písma.. :-)
Asi lepší způsob než takovou podmínkou nebude
if(isset($_POST['name']) || isset($_POST['name_x'])
DoubleThink
Profil *
To mám kontrolovat jestli existuje název_x a název_y v postu?
Proč se ptáš, když to víš?
joe
Profil
DoubleThink
Proč se ptáš, když to víš?
Poslední dvě věty v prvním příspěvku jsi taky četl?

Překvapilo mě to, protože jestli se nepletu, Opera odesílala dřív name, name_x a name_y. A teď jen ty s těmi souřadnicemi.
Aichi
Profil
no protože sdandard je to s x a y

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: