Autor Zpráva
jousef
Profil *
Ahoj, toto vlákno je trochu pokrčování na http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=9&topic=98247. Zkoušel jsem toto řešit(jak jste mi poradili) přes ob_start(), ob_end_flush() avšak bez úspěchu. V tomto případě mi nepomůže zvýšit memory limit protože náročnost na pamět je vždy variabilní a musel bych ho posouvat furt výše a výše(má svůj limit). Je možnost se nějak vyvorovat vyčerpání pamět jinak než zvýšením limitu? diky
Joker
Profil
jousef:
Jsou dvě možnosti:
1. Zvýšit povolenou paměť pro skript
2. Snížit paměťovou náročnost skriptu

;-)
jousef
Profil *
heh. to jsem slyšet nechtěl. povolenou pamět by musela být opravdu veliká klidně i GB když to doženu do extrému. Snížit pamětovou náročnost je pro mě téměř nemožný. Řikal jsem si, že když vyprázním buffer, tak by pamět mohla skočit zpět na 0, ale to je chybná teze.
Mastodont
Profil
Jinak to ale nejde. Dvojka se dá řešit změnou algoritmu.
jousef
Profil *
skript stahuje data, není tam co moc řešit
tiso
Profil
jousef: o aký skript ide?
jousef
Profil *
skritp prochází daný web(kompletně celý) a zpracovává informace
Joker
Profil
jousef:
to jsem slyšet nechtěl.
Čekáte, že tu někdo napíše návod, jak si alokovat megabajt paměti aniž by to obsadilo megabajt paměti? ;-)

povolenou pamět by musela být opravdu veliká klidně i GB když to doženu do extrému.
Proboha, jaký skript může v jednom okamžiku potřebovat držet gigabajt dat? Webový enkodér HD videa? Webový konvertor velkoformátových obrázků?
jousef
Profil *
Čekáte, že tu někdo napíše návod, jak si alokovat megabajt paměti aniž by to obsadilo megabajt paměti? ;-)
to by bylo zajímavý, ale tohle nečekám. chci naalokovat megebajt, vykonat operaci - flushnout pamět a dělat další operaci:) řešením by bylo předávat si informace getem a tím tvořit smyčku, ale to je nevýhoda znovunačítání stránky
Joker
Profil
jousef:
chci naalokovat megebajt, vykonat operaci - flushnout pamět a dělat další operaci
...což je bod 2, snížit paměťovou náročnost skriptu.
S tím ale těžko můžeme poradit, když nemáme ten skript

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0