Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Venushja Profil |
#1 · Zasláno: 6. 8. 2009, 17:34:44
Zdravim...
Mam takovy problem chtel jsem si udelat Upload bar ale porad se mi to nejak nedari..Navody na webu co jsme prosel se mi vubec nepodarily rozchodit...Zkousel jsem jeden kod celej s Uploadem se vsim ale nefunguje to :-( nemuze mi rposim poradit?..Dekuji |
||
MCKAY Profil |
#2 · Zasláno: 6. 8. 2009, 22:31:00
Co třeba:
<form enctype="multipart/form-data" action="up.php" method="post"> <input type="file" name="fupload" style="width: 500px;" /><br /> <input type="submit" value="Odeslat soubor" /> </form> A do souboru up.php if(isset($_FILES['fupload'])){ $nazev_souboru = $_FILES['fupload']['tmp_name']; $cil = "ostatni/".$_FILES['fupload']['name']; move_uploaded_file($nazev_souboru, $cil) or die ("Preneseny soubor nelze kopirovat z docasneho umisteni"); Ve zvýrazněné části kódu nezapomeňte změnit cílovou složku na tu, na kterou požadujete. |
||
Venushja Profil |
#3 · Zasláno: 6. 8. 2009, 22:40:20
Ale jo upload sem zrovoznil akorad jsem nezprovoznil ten Status_bar aby se ukazal rpi kliku na nahrat obrazek .gif
|
||
Alphard Profil |
#4 · Zasláno: 6. 8. 2009, 23:23:03
|
||
Venushja Profil |
#5 · Zasláno: 7. 8. 2009, 00:03:06
Ano To je ono to Demo akorad by to nemuselo ukazovat jako Veliksot nahranou ale treba jen animaci...Ale vyzkousim to...
|
||
Časová prodleva: 16 let
|
0