Autor Zpráva
Venushja
Profil
Zdravim...
Mam takovy problem chtel jsem si udelat Upload bar ale porad se mi to nejak nedari..Navody na webu co jsme prosel se mi vubec nepodarily rozchodit...Zkousel jsem jeden kod celej s Uploadem se vsim ale nefunguje to :-( nemuze mi rposim poradit?..Dekuji
MCKAY
Profil
Co třeba:
<form enctype="multipart/form-data" action="up.php" method="post">
<input type="file" name="fupload" style="width: 500px;" /><br />
<input type="submit" value="Odeslat soubor" />
</form>


A do souboru up.php

if(isset($_FILES['fupload'])){
$nazev_souboru = $_FILES['fupload']['tmp_name'];
$cil = "ostatni/".$_FILES['fupload']['name'];
move_uploaded_file($nazev_souboru, $cil) 
or die ("Preneseny soubor nelze kopirovat z docasneho umisteni");


Ve zvýrazněné části kódu nezapomeňte změnit cílovou složku na tu, na kterou požadujete.
Venushja
Profil
Ale jo upload sem zrovoznil akorad jsem nezprovoznil ten Status_bar aby se ukazal rpi kliku na nahrat obrazek .gif
Alphard
Profil
Jestli máte k dispozici APC funkce, můžete využít třeba tento návod. Demo.
Venushja
Profil
Ano To je ono to Demo akorad by to nemuselo ukazovat jako Veliksot nahranou ale treba jen animaci...Ale vyzkousim to...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: