Autor Zpráva
drvaca
Profil
Zdravím.
Chtěl bych asi docela složitou věc :)

Mám soubor 1.php .
V něm mám v include soubor 2.php

takže když mám 1.php?id=1
tak tam mám v include soubor 2.php

a já bych chtěl, že když budu mít 1.php?id=2
tak že tam bude to samé co je prostě v 1.php (nebo v 1.php?id=1 , vždyť je to stejné) , akorát že tam anvíc bude ještě v include soubor 3.php .

Otázka je, nemá někdo nějaký kód kterým by se toto dalo udělat?
Děkuji
Jan Tvrdík
Profil
drvaca:
Slyšel jsi někdy o existenci podmínek?
drvaca
Profil
Jan Tvrdík
No slyšel, ale nějk mi nešlo do toho vložit include...
Jan Tvrdík
Profil
drvaca:
if (podmínka) {
    include "soubor.php";
}
drvaca
Profil
J, děkuju :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: