Autor Zpráva
matesek
Profil
Potřeboval bychporadit kde mám chybu . Píše mi to na řádku 12 , ale já tam nic nenašel .

<B>Tvé informace byly odeslány , brzy ti manažer pošle informační E-Mail .</B>
<?php
{
$fp = fopen('formular.txt', 'a+');
fwrite($fp, "\n \n <BR>Jméno: ".$_POST['jmeno']."\n <BR>Přijmení: ".$_POST['prijmeni']."\n <BR>Adresa: ".$_POST['adresa']."\n <BR>Mesto: ".$_POST['mesto']."\n <BR>PSC: ".$_POST['psc']."\n <BR>Telefon: ".$_POST['telefon']."\n <BR>E-Mail: ".$_POST['email'].");
fclose($fp);
}
{
$fp = fopen('login.txt', 'a+');
fwrite($fp, "\n \n <BR>Nick: ".$_POST['nick']."\n <BR>Heslo: ".$_POST['heslo'].");
fclose($fp);
}
?>
matesek
Profil
Tady to je na řádku 10
Shadowek
Profil
matesek
k čemu tam máš ty závorky?
<B>Tvé informace byly odeslány , brzy ti manažer pošle informační E-Mail .</B>
<?php
{
$fp = fopen('formular.txt', 'a+');
fwrite($fp, "\n \n <BR>Jméno: ".$_POST['jmeno']."\n <BR>Přijmení: ".$_POST['prijmeni']."\n <BR>Adresa: ".$_POST['adresa']."\n <BR>Mesto: ".$_POST['mesto']."\n <BR>PSC: ".$_POST['psc']."\n <BR>Telefon: ".$_POST['telefon']."\n <BR>E-Mail: ".$_POST['email'].");
fclose($fp);
}
{
$fp = fopen('login.txt', 'a+');
fwrite($fp, "\n \n <BR>Nick: ".$_POST['nick']."\n <BR>Heslo: ".$_POST['heslo'].");
fclose($fp);
}
?>
matesek
Profil
Tohle jsem nepsal já , to mi tady někdo poradil , takže nevím . bez nic i s nima to pořád odkazuje stejnou chybu , když jsem tam něco teď změnil , nevím co , tak to hlásí chybu na řádku 8
ninja
Profil
fwrite($fp, "\n \n <BR>Nick: ".$_POST['nick']."\n <BR>Heslo: ".$_POST['heslo'].");


POsledni uvozovka je nadbytecna.
Shadowek
Profil
Jsem ten muj příspěvek ještě trochu přeeditoval a zvýraznil něco co tam nemusí být
tiso
Profil
matesek:
1. pokiaľ ti to píše chybu, tak sem uveď celé jej znenie, viď toto vlákno na začiatku sekcie PHP
2. máš navyše úvodzovku a bodku na konci riadku 5
matesek
Profil
závorky když tam jsou i nejsou , pořád to hlásí stejnou chybu , když jsem dal pryč ." u obou zápisů , tak to fungue . Díky moc .
matesek
Profil
na řádku 5 a 10
Alphard
Profil
matesek:
pořád to hlásí stejnou chybu
Kolikrát vám máme ještě psát, abyste ji sem zkopíroval?
A rovnou sem zkopírujte aktuální verzi skriptu po vašich úpravách.
matesek
Profil
<B>Tvé informace byly odeslány , brzy ti manažer pošle informační E-Mail .</B>
<?php
{
$fp = fopen('formular.txt', 'a+');
fwrite($fp, "\n \n <BR>Jméno: ".$_POST['jmeno']."\n <BR>Přijmení: ".$_POST['prijmeni']."\n <BR>Adresa: ".$_POST['adresa']."\n <BR>Mesto: ".$_POST['mesto']."\n <BR>PSC: ".$_POST['psc']."\n <BR>Telefon: ".$_POST['telefon']."\n <BR>E-Mail: ".$_POST['email']);
fclose($fp);
}
{
$fp = fopen('login.txt', 'a+');
fwrite($fp, "\n \n <BR>Nick: ".$_POST['nick']."\n <BR>Heslo: ".$_POST['heslo']);
fclose($fp);
}
?>
tiso
Profil
Alphard: [#10] čítaj do konca: [#8] :-)
matesek
Profil
Udělal jsem si znovu něco podobné , ale zase mi to tam hlásí íchybu . Mohl by se na to zase někdo podívat ?

Chyba : Parse error: parse error in /3w/unas.cz/s/sweet-stars/fanklub chat2.php on line 11

fanklub chat2.php :

<DIV align="center"><H2>                                                                                             
        <FONT color="#4A79FF">                                                                                                                 
          <P> <U>Fan Chat</U>                                                                                                                 
          </P>                                                                                             
        </FONT>                                                         
    </DIV></H2> 
<BR>
<?php include "chat.txt" ?>
<?php
{
$fp = fopen('chat.txt', 'a+');
fwrite($fp, "\n \n <hr width="75%" align="center" size="2"><B><BR><BR>Jméno:</B> ".$_POST['jmeno'] ."\n 
<B><BR>text:</B>".$_POSt['text']);
fclose($fp);
}
?>
<form action="fanklub chat2.php" target="ramecek" method="post">
  <p><B>Jméno : </B>
    <input name="user" type="text" id="user">
    <B>Text :</B> 
    <textarea rows="2" cols="20" wrap="soft" name="text">
    <input type="submit" name="Submit" value="Login">
  </p>
</DIV>
</form>
matesek
Profil
fwrite($fp, "\n \n <hr width="75%" align="center" size="2"><B><BR><BR>Jméno:</B> ".$_POST['jmeno'] :\n


jsem změnil na :

fwrite($fp, "\n \n <hr width="75%" align="center" size="2"><B><BR><BR>Jméno:</B> ".$_POST['jmeno'] ."\n


a tenotkrát to hlásí chybuhlásí to už chybu :

Parse error: parse error in /3w/unas.cz/s/sweet-stars/fanklub chat2.php on line 9
Alphard
Profil
<DIV align="center"><H2>                                                                                             
        <FONT color="#4A79FF">                                                                                                                 
          <P> <U>Fan Chat</U>                                                                                                                 
          </P>                                                                                             
        </FONT>                                                         
    </DIV></H2> 
<BR>
<?php include "chat.txt";

$fp = fopen('chat.txt', 'a+');
fwrite($fp, "\n \n <hr width=\"75%\" align=\"center\" size=\"2\"><B><BR><BR>Jméno:</B> ".$_POST['jmeno'] ."\n 
<B><BR>text:</B>".$_POSt['text']);
fclose($fp);

?>
<form action="fanklub chat2.php" target="ramecek" method="post">
  <p><B>Jméno : </B>
    <input name="user" type="text" id="user">
    <B>Text :</B> 
    <textarea rows="2" cols="20" wrap="soft" name="text">
    <input type="submit" name="Submit" value="Login">
  </p>
</DIV>
</form>
matesek
Profil
<?php include "chat.txt" >

změněno na :
<?php include "chat.txt" ?>


opět chyba :
Parse error: parse error in /3w/unas.cz/s/sweet-stars/fanklub chat2.php on line 12
matesek
Profil
Alphard:
To už je správně , chybu nehlásí , ale pořád když dám odeslat , odesílá do nového okna , nevím proč . Když jsem si dal to souboru chat.txt <meta http-equiv="refresh" content="1"> , aby se to aktualizovalo co 1 sekundu , tak se mi po každé aktualizaci odeslaly prázdnékolonky a objevovaly se prázdné v tom chat.txt Živý příklad je [url=www.sweet-stars.unas.cz/fanklub chat2.php]tady .[/url]
matesek
Profil
tady

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0