Autor Zpráva
denCo
Profil
nasiel som jedno strankovanie, ktore mi vyhovuje, lenze je stare dva roky a nefunguje mi... takze mi s nim pomozte pls
   <?php
    // zadefinovanie pocet zaznamov na jednu stranku
    $pocet = 1;
    
    // prevezme z GET cislo strany
    $pg = 0;
    if (isset($_GET['pg'])) $pg = abs(intval($_GET['pg']));
    
    // nadviazanie spojenia s databazou
      ###MYSQL HOST NAME 
$myhostName="localhost"; 

###MYSQL DATABASE 
$mydbName="..."; 

###MYSQL USER NAME 
$myuserName="..."; 

###MYSQL PASSWORD 
$myPW="..."; 

$db=mysql_connect($myhostName,$myuserName,$myPW) or die("Bohužel se nepodařílo připojit k MYSQL databázi... zkuste to prosím později."); 
if (!mysql_select_db($mydbName,$db)) { 
echo "Chyba při připojení k databázi."; 
exit(); 
}

    $res_pocet = mysql_query("SELECT ceil(count(*) / ".$pocet.".0) FROM galeria", $db) or die('Chyba dotazu (pocet)!');
    $pocetstran = MySQL_Fetch_Array($res_pocet, 0, 0) - 1;
    if ($pg > $pocetstran) $pg = 0;
    
    $res_zaznamy = mysql_query("SELECT * FROM galeria LIMIT ".$pocet." OFFSET ".($pg * $pocet), $db) or die('Chyba dotazu (zaznamy)!');
    while ($ok=MySQL_Fetch_Array($res_zaznam))
          {
              $id = $ok['ID'];?>
              <img src="./<?php echo $ok['nazov']?>" alt="Obrázok">
              <?php
          }

?>
<?php
    // lavy navigator
    $spat = '&lt;&lt; Späť';
    if ($pg > 0) {
        $spat = '<a href="./galeria.php?pg='.($pg - 1).'" title="Späť">'.$spat.'</a>';
    }
    echo $spat.' | ';
    
    // jednotlive strany
    for ($i = 0; $i <= $pocetstran; $i++) {
        if ((($i > $pg - 5) && ($i < $pg + 5)) || ($i == 0) || ($i == $pocetstran)) {
            // nahrada cisel skrytych stranok za bodky
            $bodky_l = '';
            $bodky_p = '';
            if (($i == 0) && ($pg > 5)) $bodky_l = '.. ';
            if (($i == $pocetstran) && ($pg < $pocetstran - 5)) $bodky_p = '.. ';
    
            if ($i == $pg) {
                echo '<span style="color: #00aaff; font-size: 130%">'.($i + 1).'</span> '; // aktualnu stranku zvyrazni inou farbou
            } else {
                echo $bodky_p.'<a href="./galeria.php?pg='.$i.'" title="Strana '.($i + 1).'">'.($i + 1).'</a> '.$bodky_l;
            }
        }
    }
    
    // pravy navigator
    $dalsie = 'Ďalšie &gt;&gt;';
    if ($pg < $pocetstran) {
        $dalsie = '<a href="./galeria.php?pg='.($pg + 1).'" title="Ďalšie">'.$dalsie.'</a>';
    }
    echo '| '.$dalsie;
?>


trosku som ho upravil pre moje potreby, ale stale nefunguje...

Warning: Wrong parameter count for mysql_fetch_array() na riadku
    $pocetstran = MySQL_Fetch_Array($res_pocet, 0, 0) - 1;


Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource na riadku
    while ($ok=MySQL_Fetch_Array($res_zaznam))


mam v db tri zaznamy
tiso
Profil
denCo: „takze mi s nim pomozte pls
Čo za to?
denCo
Profil
jedna sa o fotogaleriu
denCo
Profil
Čo za to?
podla mna to nieje az take zlozite, aby som ti zato mal zaplatit... chcem len aby mi to niekto pomohol opravit...
Nox
Profil
Warning: Wrong parameter count for mysql_fetch_array() na riadku
Dáváš funkci moc parametrů, koukni do manuálu, jak se používá

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource na riadku
Argument není MySQL res. resource což velmi pravděpodobně znamená, že query nevrátila žádné řádky,
buď je query špatně nebo jde o případ, kdy může vrátit 0 řádků (to asi defakto vždy, asi by to mělo být ošetřené
všude správně) ... použij mysql_num_rows třeba

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: