Autor Zpráva
maks
Profil
Ahoj,
měl jsem udělané odhlášení, ale teď se mi nějak rozhodilo a nevím, čím to (nelze se odhlásit jen ve FF).

Mám index.php/unlogin/ (rewrite z page=unlogin), podle parametru page includuji obsah do stránek. Includovaná stránka unlogin je prázdná (kvůli následovnému přesměrování na index), využívám ji pouze kvůli hodnotě unlogin.

V indexu mám:
if (isset($_GET['page']) and $_GET['page'] == "unlogin") {
  session_start();
  $_SESSION = array();
  session_destroy();
  header ("Location: index.php", TRUE, 303); // podle FAQ, jinak dle návodu z PHP.net 
  exit;
}

Zajímavé je, že Chrome i Opera mě odhlásí a přesměruje na index bez problémů, firefox dole ve stavové liště naběhne do cca poloviny a pořád jakoby načítá.

Nevím, jestli tam může být někde nějaká smyčka (FF by tomu nasvědčoval, ale když jinde to funguje...).


Děkuji.
stepanka
Profil *
maks

A když zkusíš dát místo té relativní adresy v header absolutní adresu?
AM_
Profil
1) zkusil bych smazat ten kód 303, jestli to nemá něco s tím
2) ten redirect je tam možná úplně zbytečně, když session takhle smažeš, mělo by to stačit
3) unlogin je příšerná czenglish :) kdyžtak logoff nebo logout.
maks
Profil
stepanka
A když zkusíš dát místo té relativní adresy v header absolutní adresu?
Ne, redirect s tím nemá nic společného (respektive jeho tvar relativní/absolutní).

AM_
ad1), ad2) i bez toho to nejde. Proto jsem hledal a našel tohle řešení.
ad3) máš pravdu, mám logout, ale v době psaní tohoto tématu jsem měl zatmění :-)


Co je ale zajímavé, na jiných doménách mi stejné odhlášení funguje normálně. Na této doméně funguje také (Opera, Safari, Chrome, IE6, IE7, IE8), jen ve Firefoxu ne.
Teď se mi dokonce povedlo jednou se odhlásit (a přesměrovalo se na index) i ve FF, ale při druhém pokusu zase ff začal načítat a tím to skončilo. POdhlášení nedoběhlo do konce.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: