Autor Zpráva
Venushja
Profil
Zdravim lidi nevite prosim jakto ze mi nefunguje tento formular?
PhP znalosti na to mam ale nevim je to delany i podle jinejch formularu na stejnej rpincip dekuji moc za rady...
<?php
if($code=="" or $id==""){
echo'<center> 
<form method=post>
Zadej Code z Czshare<br>
<input type="text" name="code"><br>
Zadej ID z Czshare<br>
<input type="text" name="id"><br>
<INPUT type="submit" value="Vygeneruj a Stahni">
</form>
';
}else{
echo"Blahopreji";
echo"Vas odkaz je http://czshare.com/files/$code/$id";
 Header("Location: http://czshare.com/files/$code/$id");
};
?> 
Alphard
Profil
PhP znalosti na to mam ale nevim je to delany i podle jinejch formularu na stejnej rpincip dekuji moc za rady...
Aneb jak napsat pět myšlenek do jedné nesrozumitelné věty...

Pokud nepopíšete konkrétní problém, tak asi nenajdeme jeho konkrétní řešení.
Obecně:
1. post není v uvozovkách
2. po výstupu (echo) nelze přesměrovat
3. měl byste používat superglobální pole $_POST
4. měl byste se více starat o "štábní kulturu" kódu, jednou píšete velkým písmem, podruhé malým, zmatečně odsazujete (spíše neodsazujete)
Venushja
Profil
No proste problem je v tom ze kdyz kliknu na Vygeneruj a Stahni tak mi to nic ale nic neudela akorad se jakoby obnovi ta stranka kde mam formular a objevi se prazdny policka...
Alphard
Profil
Takže to bude způsobené popsaným problémem číslo 3.
Venushja
Profil

Takže to bude způsobené popsaným problémem číslo 3.

A jak to mam udelat s tim post?
Venushja
Profil
Ok vyreseno s tim $_POST diky moc....

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: