Autor Zpráva
cheli
Profil
Zdravim. Mám problém zřejmě s umístěním session. Jde o přihlášení uživatele na web. Při přihlašování na serveru localhost vše funguje v pořádku, ale když jsem dal stránky na internet, konrétně server klenot.cz, tak se uživatelé nepřihlásí. Na serveru v phpinfo je nastavena cesta session pomocí session.save_path na NO VALUE. Když se snažím zadat cestu přes web.prohlížeč pomocí ini_set( "session.save_path", "tmp");, tak je výsledek stejný. Do složky tmp se neuloží nic. Zkoušel sem to zadat různýma způsobama. Proto bych potřeboval poradit, jestli cestu zadávám správně a jestli má být před session_start() nebo za.
Ještě nevím, kam se ukládají session standartně na server.
Jinak nevim, v čem by mohla být chyba, když na localhostu to idetifikuje uživatele.
RockFire
Profil
Není na tom serveru náhodou session zakázaný?
cheli
Profil
Ne není. V phpinfu je SESSION SUPPORT - enabled
od localhostu se to liší:
Registered save handlers - files user X Registered save handlers - files user sqlite
Registered serializer handlers - php php_binary wddx X Registered serializer handlers - php php_binary
To první je localhost. Nerozumim tomu, jakej je v tom rozdíl
Mastodont
Profil
session.save_path() je i jako funkce, volá se před session_start a nejdřív si ověř, jakou cestu vrací.
cheli
Profil
Tak už jsem na to přišel, měl sem chybu v kódu. Každopádně děkuju, že ste mě k tomu dovedli. Mějte se

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: