Autor Zpráva
Europsky_Dzigolo
Profil
ahojte ako by som mohol spravit nieco taketo....

SELECT * FROM `tabulka` WHERE `tamto`='toto' ORDER BY `DruhaTabulka(StlpcekID)`
chapete.. ze zoradovat sa to bude podla toho stlpceku ID ktory je v inej tabulke
Werewolf
Profil
Europsky_Dzigolo:
Nijak. Jedině že by ve sloupcích těch tabulek bylo něco stejného, abys mohl přiřadit tento řádek k tomuto řádku atd.

Edit: Kajmane, já vyhrál... Mimochodem, proč se pořád schováváš za to podtržítko?

Vlastně je to nerozhodně. Ty jsi napověděl víc...
Kajman_
Profil *
Pokud data v obou sloupečcích spolu souvisí, tak použijete normální join.
Kajman_
Profil *
Teda v obou tabulkách.
Europsky_Dzigolo
Profil
takze sa to nedá?
Alphard
Profil
Europsky_Dzigolo:
takze sa to nedá?
Nevyjádřil jste s k: Pokud data v obou sloupečcích spolu souvisí, tak použijete normální join.
Majkl578
Profil
SELECT a.* FROM `tabulka` a 
INNER JOIN `druhatabulka` b
  ON b.`id` = a.`id`
WHERE a.`tamto`='toto'
ORDER BY b.`id`


tak nejak, prizpusob si to

pripominam, ze toto patri do jine sekce!
Europsky_Dzigolo
Profil
ON b.`id` = a.`id`
musi tam byt tento riadok? co robi?
Majkl578
Profil
Europsky_Dzigolo
když nad tím tak přemýšlím, tak mi to nedává úplně smysl :))
jednoduše řečeno, musíš nějak určit, podle kterých hodnot se bude připojovat ta druhá tabulka.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: