Autor Zpráva
TOMHOTCAT
Profil *
Ahojte, mám takový záludný problém. Chtěl bych vzdáleně přistupovat do administrace ze svého localu. Pro přihlášení z login.php jsem použil cURL .. takže už se dostanu na stránku, která následuje po úspěšném přihlášení (index.php) .. dále bych chtěl vypsat data z article.php, které jsou bez přihlášení nepřístupné.. jak mám tedy cURL navést na tuto adresu?

<?php 
$id = "name"; 
$pw = "pass"; 
$postfields = "login=$id&password=$pw&action=login"; 
$ch = curl_init(); 
curl_setopt($ch, CURLOPT_HEADER, 1); // Get the header 
curl_setopt($ch, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1); // Allow redirection 
curl_setopt($ch, CURLOPT_COOKIEJAR, "/tmp/cookie"); 
curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, "http://somesite.cz/admin/login.php"); 
curl_setopt($ch, CURLOPT_POST, 1); 
curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, "$postfields"); 
curl_exec($ch); 
curl_close($ch); 
?> 
tiso
Profil
Normálne, zavoláš adresu, ale musíš poslať cookie, čo sa ti uložila po prihlásení.
TOMHOTCAT
Profil *
moc nevim jak to myslíš, protože s cURL sem začal tak před hoďkou ...
<?php 
$id = "name"; 
$pw = "pass"; 
$postfields = "login=$id&password=$pw&action=login"; 
$ch = curl_init(); 
curl_setopt($ch, CURLOPT_HEADER, 1); // Get the header 
curl_setopt($ch, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1); // Allow redirection 
curl_setopt($ch, CURLOPT_COOKIEJAR, "/tmp/cookie"); 
curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, "http://somesite.cz/admin/login.php"); 
curl_setopt($ch, CURLOPT_POST, 1); 
curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, "$postfields"); 
curl_exec($ch); 
curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, "http://somesite.cz/admin/article.php"); 
curl_exec($ch); 
curl_close($ch); 
?> 


funguje to, ale neni to moc "prasácký", zátěžující nadmíru server .. prostě, jde to nějak jednodušeji?
Mastodont
Profil
Jo, normálně se přihlásit v prohlížeči na tom webu, který chceš spravovat.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: