Autor Zpráva
Bohouš
Profil *
ahoj vsem,

prosim o pomoc, mam nejaky system v php, ktery po zadani nejakych udaju vyplivne stranku v html, chtel bych se zeptat, jak to udelat aby to vzdy server nemusel pracne zpracovavat ale nacetl to vzdy treba z nejake slozky primo jako soubor html, ktery by se predtim nejak vyexportoval pri prvnim pozadani.

Dekuji za informaci
tiso
Profil
Bohouš: hovorí sa tomu cache ([keš]), viac informácií si nájdi pomocou vyhľadávača.
Bohouš
Profil *
tiso
asi jsi necetl muj dotaz, chci vyexportovat soubry html aby je server nemusel znova pracne generovat ale jen poslal soubor html.. nechci zadnou kes, kdyz bude mit user ******* nastaveny browser, tak se na toho moc nepodiva.. :(
Majkl578
Profil
Bohouš
jak se to tedy ma jmenovat, kdyz ne cache?
Bohouš
Profil *
Majkl578
export do html ?
tiso
Profil
Bohouš: „asi jsi necetl muj dotaz
Keby som ho nečítal, tak neodpovedám.
Bohouš
Profil *
admin

Prosim smazat, konverzace v tomto vlaknu uplne o howne..
Aesir
Profil
Bohouš:

Myslíte jednoduše (velmi jednoduše) něco takového?

if (!($vystup = file_get_contents('soubor.html'))) {
  $vystup = $system->vyplivniStranku($nejakeUdaje);
  file_put_contents('soubor.html', $vystup);
}

echo $vystup;
fuckin
Profil
nebo nejak obecne takto?

if (cache_neexistuje($soubor_stranka)) {
   vytvor_cache($soubor_stranka,$obsah_stranky);
}
else
{
    nacti_cache($soubor_stranka);
}

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: