Autor Zpráva
lafa
Profil *
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" lang="cs" xml:lang="cs">
<head>
<meta http-equiv="content-language" content="cs" />
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250" />
<title>Odesílání emailu</title>
</head>
<body>
<h1>Odesílání emailu</h1>

<?

$jmeno = $_POST['jmeno'];
$prezdivka = $_POST['prezdivka'];
$heslo = $_POST['heslo'];
$mesto = $_POST['mesto'];
$email = $_POST['email'];
$spam = $_POST['spam'];


if ($jmeno!="" and $prezdivka!="" and $heslo!=""and $mesto!="" and $email!="" and $spam=="2")
{
Mail("sokolradejov@seznam.cz", $jmeno, $prezdivka, "From: " . $email);
echo "<p><strong>Váš e-mail byl úspěšně odeslán</strong>.</p>";
}
else
{
echo "<p>Váš e-mail se <strong>nepodařilo odeslat</strong> pravděpodobně jste nevyplnili všechny údaje, nebo nevíte kolik je 1 + 1.</p>";
}
?>

</body>
</html>


když vyplním všechny udaje,tak mě dojde na mail jenom jmeno a přezdívka...já bych potřeboval aby mě došlo třeba aj heslo,město atd... jak to prosím udělám ? kdyžtak mail : v.svejk@seznam.cz nebo icq 328 201 521
díky moc
Nox
Profil
přečti si pořádně popis funkce mail v manuálu, jako obsah mailu zadáváš jen $prezdivka, tak tam dej místo toho třeba
"přezdívka: $prezdivka, město: $mesto" atp.
lafa
Profil *
kde najdu ten manual pls ?
Nox
Profil
www.php.net
vpravo nahoře je políčko pro hledání
lafa
Profil *
a nemužeš mi říc kde dělám chybu ? řekl bych,že pro tebe je to otázka 5min :)
pEeLL
Profil
lafa
tohle posila veci na mail. vidis tam nekde treba to tvoje mesto?
Mail("sokolradejov@seznam.cz", $jmeno, $prezdivka, "From: " . $email); 


a nemužeš mi říc kde dělám chybu ? řekl bych,že pro tebe je to otázka 5min :)
takze chybu delas vtom ze udaje ktere chces si na mail neposilas
Nox
Profil
lafa
Děkuji že sis dal tu obrovskou práci s přečtením mého sáhodlouhého textu :P

Nox
jako obsah mailu zadáváš jen $prezdivka, tak tam dej místo toho třeba
"přezdívka: $prezdivka, město: $mesto" atp.
lafa
Profil *
jo už to mám díky ,ale mail se ted odešle,ale nedojde potom na ten určity mail ? :-/
SwimX
Profil
lafa:
mail se ted odešle,ale nedojde
tak odešle nebo ne? :)

Mail("sokolradejov@seznam.cz", "předmět emailu", "zpráva: vaše jméno: $jmeno\nVase prezdivka: $prezdivka\n Vase mesto: $mesto\n atakdale atakdale", "From: " . $email);

+Nejčastější potíže s PHP #2 emaily
lafa
Profil *
normálně se mě ukáže " váš mail byl uspěšně odeslán " ,ale když se pak podívám na ten mail kam to mělo dojít ty informace,tak tam nic nedojde :)
SwimX
Profil
lafa:
ukaž ten řádek s
mail(.....
Alphard
Profil
lafa:
normálně se mě ukáže " váš mail byl uspěšně odeslán "
Protože máte blbou strukturu podmínek. Nekontrolujete správné odeslání mailu, ale jen validaci formuláře.
Váš problém je popsán v již odkázaném FAQ.
Shadowek
Profil
A jestli nedojde není ve spamu?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0