Autor Zpráva
Europsky_Dzigolo
Profil
ahojte
da sa spravit podmienka ze
if(henten_obrazok_sa_neda_nacitat){
echo "chyba";
}

?
Nox
Profil
file_exists($cesta)
Europsky_Dzigolo
Profil
ale obrazok ktory je na inom servery
Nox
Profil
Co to říct hned;)
Teď mě napadá jen http://cz2.php.net/manual/en/function.file-get-contents.php nebo cURL
Radek9
Profil
@$file = file_get_contents("http://example.com/image.png");
if($file){
//nacetlo se
}
else{
//nenacetlo se
}
Europsky_Dzigolo
Profil
Radek9
ten zavinac tam co robi?
Nox
Profil
To je škaredá věc co potlačuje chybové hlášky, to by se nemělo používat a nejsem si jistý, proč to sem Radek9 dal, jelikož ikdyž se to nenačte, tak to jednoduše vrátí false...myslim že to tu není třeba
Radek9
Profil
Nox, Europsky_Dzigolo:
Tak si to zkuste napsat bez toho :) Ona prostě ta chybová hláška není moc hezká... proto to tam je, abych si chybovou hlášku mohl vytvořit vlastní. ;-)
nightfish
Profil
Radek9
Ona prostě ta chybová hláška není moc hezká... proto to tam je, abych si chybovou hlášku mohl vytvořit vlastní. ;-)
display_errors = off známe?
Radek9
Profil
nightfish:
Jo, ale to vypneš úplně všechny.
Europsky_Dzigolo
Profil
nejak mi to nehrabe:D
 function fotka(){
 var f = document.getElementById("fotka").value;
 if(f=='anonym'){
 var zobraz = '<img src="http://superpokec.chytrak.biz/img/anonym.jpg" width="120" height="150" style="border: 1px solid silver">';
 } else {
 var zobraz = '<?php @$file = file_get_contents("'+f+'"); if($file){ ?><img src="'+f+'" width="120" height="150" style="border: 1px solid silver"><?php } else { echo "chyba"; } ?>';
 }
 document.getElementById("ukazka").innerHTML = zobraz;
 }
 setInterval("fotka()", 1000);

<div id="ukazka"></div>
Radek9
Profil
Europsky_Dzigolo:
Co přesně to teda vypíše? Tedy po dokončení php scriptu.
Edit: tedy upravuji zprávu...
Europsky_Dzigolo
Profil
Radek9
presne tak, blbost:D iny problem tam bude...
EDIT: vypise to len to "cyhba"; co som dal do toho else {
Matty
Profil
Europsky_Dzigolo
iny problem tam bude...
Třeba že se nedá míchat PHP s JavaScriptem? Doporučuji si přečíst nějaký základ o tom, jak jednotlivé jazyky pracují.
 var zobraz = '<?php @$file = file_get_contents("'+f+'"); if($file){ ?><img src="'+f+'" width="120" height="150" style="border: 1px solid silver"><?php } else { echo "chyba"; } ?>';

Tohle nemůže v životě fungovat.
Radek9
Profil
Europsky_Dzigolo:
Aha už chápu :D Ty se snažíš totiž vpisovat js proměnnou do php
file_get_contents("'+f+'"); if($file)
To se musí udělat nějak jinak ;)
Europsky_Dzigolo
Profil
Matty
si si isty ze sa neda?
Matty
Profil
edit: já měl dojem, že se to neodeslalo
Matty
Profil
Europsky_Dzigolo
Tímto směrem ano, v tvém případě ani náhodou (buďto do zatáhnout ajax nebo to vymyslet úplně jinak). Musíš si uvědomit, že PHP proběhne na serveru, kdežto JS až v prohlížeči.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: