| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| mersi Profil |
#1 · Zasláno: 30. 8. 2009, 13:11:43
$to = $rezervacny_mail; $subject = 'www.CK-CORDELL.sk / Rezervácia ubytovania - ' . $row['nazov'] . ' - ' . $_POST['meno']; $message = 'hello'; $headers = 'From: info@ck-cordell.sk' . "\r\n" . 'Reply-To: info@ck-cordell.sk' . "\r\n" . 'X-Mailer: PHP/' . phpversion(); if ( mail( $to, $subject, $message, $headers ) ) header( 'Location: ubyt_zar.php?id=' . $_REQUEST['id'] . '&zal=rezervuj&mailer=sent' ); else $chyba = 'mail'; Maily zasielané cez tento skipt mi vzdy moj mail na GMAILe vyhodnocuje ako SPAMy. Cim to je? Neda sa nastavit header nejak aby to nerobilo? |
||
| tiso Profil |
#2 · Zasláno: 30. 8. 2009, 13:15:15
mersi: ako vyzerajú hlavičky toho prijatého e-mailu?
|
||
| mersi Profil |
#3 · Zasláno: 30. 8. 2009, 14:45:25
som to upravil:
$to = $rezervacny_mail; $subject = 'www.CK-CORDELL.sk / Rezervácia ubytovania - ' . $row['nazov'] . ' - ' . $_POST['meno']; $message = "<html><head><title>Rezervácia ubytovania ( www.CK-CORDELL.sk )</title></head><body>" . "<p>Rezervácia ubytovania \n-----------------------------------------------</p>" . "<table>" . "<tr><td>Meno, priezvisko</td><td>" . $_POST['meno'] . "</td></tr>" . "<tr><td>Adresa</td><td>" . $_POST['adresa'] . "</td></tr>" . "<tr><td>E-mail</td><td><a href=\"" . $_POST['mail'] . "\">" . $_POST['mail'] . "</a></td></tr>" . "<tr><td>Telefón</td><td>" . $_POST['tel'] . "</td></tr>" . "<tr><td>Počet osôb</td><td>" . $_POST['osoby'] . "</td></tr>" . "<tr><td>Deti (od 3 do 12 rokov)</td><td>" . $_POST['deti'] . "</td></tr>" . "<tr><td>Zloženie izieb</td><td>" . $_POST['osoby'] . "</td></tr>" . "<tr><td>Strava</td><td>" . $_POST['strava'] . "</td></tr>" . "<tr><td>Poznámka</td><td>" . $_POST['poznamka'] . "</td></tr>" . "</table></body></html>"; $headers = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n" . 'Content-type: text/html; charset=utf-8' . "\r\n" . 'From: www.CK-CORDELL.sk <ck-cordell@ck-cordell.sk>' . "\r\n"; if ( mail( $to, $subject, $message, $headers ) ) header( 'Location: ubyt_zar.php?id=' . $_REQUEST['id'] . '&zal=rezervuj&mailer=sent' ); else $chyba = 'mail'; robi mi to iste stale to hadze medzi SPAM podrobnosti zobrazene GMAILom
|
||
|
Časová prodleva: 16 let
|
|||
0