Autor Zpráva
Tom2234
Profil *
Zdravim.. nevim kde mam chybu, ale proste mi to nefunguje :( zkousel jsem to vseljak ale stale stejny problem... mam tyto radky PHP
<?php
  include "../inc/db.php";
  if(isset($_POST['sent'])){
  $vloz_kom_id_prispevku=trim($_POST['id']);
  $vloz_kom_autor=trim($_POST['kom_autor']);
		

      if($vloz_kom_autor==""){
      header('location: ../chyba.php');
      }else{                        
        $VlozData=mysql_query("INSERT INTO `hr_komentare` (`id`, `autor_jmeno`) VALUES
('', '{$_POST['kom_autor']}')") or die (mysql_error());
		}
    header('location: ../ok.php');
    echo $vloz_kom_autor;

      }else{
      header('location: ../index.php?strana=404');
      }
?>

a kdyz odeslu formular na tuto stranku (s timto kodem) tak mi to vzdy presmeruje na ok.php i v pripade ze "$vloz_kom_autor" je prazdne (tedy ze jsem ve formulari nevyplnil jmeno autora)... v takovem pripade by to melo presmerovat na chyba.php, ale neni tomu tak... nevite kde by mohla byt chyba prosim?
Tom2234
Profil *
ted jsem zkusil zkomentovat radek 14 (tedy "header('location: ../ok.php');") a kdyz jsem jmeno autora nevyplnil tak mne to najednou na chyba.php presmerovalo... jsem z toho uz janek, to PHP si se mnou hraje jak s malym deckem :(
GeneralDv
Profil
<?php
ob_start();
include "../inc/db.php";
if(isset($_POST['sent'])){
    $vloz_kom_id_prispevku=trim($_POST['id']);
    $vloz_kom_autor=trim($_POST['kom_autor']);
	
    if($vloz_kom_autor==""){
        header('location: ../chyba.php');
    }else{                        
        $VlozData=mysql_query("INSERT INTO `hr_komentare` (`id`, `autor_jmeno`) VALUES
        ('', '{$_POST['kom_autor']}')") or die (mysql_error());
    }    header('location: ../ok.php');
    echo $vloz_kom_autor;

}else{
    header('location: ../index.php?strana=404');
}
ob_end_flush();
?>

Prochu sem ti spravil kód - pro mě byl nevyluštitelnej :D Máš splněnou vůbec první podmínku ?.. Já bych to udělal ještě tak že pro $VlozData bych přidal 1 podmínku..
Tom2234
Profil *
aha, tak mam to :) ted jsem prave koukal a rozepisoval do zpravy jak jsou podminky splneny a uvedomil jsem si chybu... takze spravne to je takto: (tedy doufam, kdyby tam nekdo nasel jeste nejakou chybku, tak prosim napiste)
<?php
ob_start();
include "../inc/db.php";
if(isset($_POST['sent'])){
    $vloz_kom_id_prispevku=trim($_POST['id']);
    $vloz_kom_autor=trim($_POST['kom_autor']);
    
    if($vloz_kom_autor==""){
        header('location: ../chyba.php');
    }else{                        
        $VlozData=mysql_query("INSERT INTO `hr_komentare` (`id`, `autor_jmeno`) VALUES
        ('', '{$_POST['kom_autor']}')") or die (mysql_error());
           header('location: ../ok.php');
    }    

}else{
    header('location: ../index.php?strana=404');
}
ob_end_flush();
?>

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: