Autor Zpráva
poledodb
Profil *
cau, chci ulozit pole, napr.

$pole = array('doufam', 'ze', 'mi', 'nekdo', 'poradi');

do jednoho sloupecku v databazi .jde to vubec ?? ? dikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
MCKAY
Profil
Já osobně způsob jak to udělat neznám, ale pokud ovládáš fci fgetcsv(); tak to se strednikama jako oddelovac muzes ulozit do jednoho sloupce a potom si to vycucnout. Btw nepis tolik k, je to hnusny:-)
SwimX
Profil
poledodb:
.jde to vubec ?? ? dikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
neumíš psááátttttttttttttttttttttttttt????

serialize
nightfish
Profil
jde to vubec
jde to, ale obvykle je to hloupé řešení
Perry
Profil
jde to, ale obvykle je to hloupé řešení

To je sporné, osobně mi v MySQL chybí datový typ pole.

----

serialize nedoporučuji uložit do DB, narazil jsem na instalace mysql, které obsah sice uložili, ale už ho nedokázali vybrat v původním stavu

poledodb
pokud ukládáš jen slova a víš co bude, tak si urci jeden znak jako oddelovac a uloz to jak psal MCKAY
Kcko
Profil
de to, ale obvykle je to hloupé řešení
Ani bych nerekl, zalezi jak se to pouzije.
Filip111
Profil
ja bych sel jinou cestou - podobny prasarny jsem delal kdysi davno a nikdy to nevedlo k nicemu dobrymu
doporucuju nastudovat neco o databazich a nebat se pridat par dalsich tabulek
MCKAY
Profil
Perry
Ten, který SwimX doporučil ti z databáze nevyjde v původním stavu, není to třeba tím, že si na ní nepoužil
unserialize
?
DoubleThink
Profil *
jde to, ale obvykle je to hloupé řešení
Ne vždy. Pokud s tím polem nechceš nijak manipulovat, klidně může být v databázi serializované.

serialize nedoporučuji uložit do DB, narazil jsem na instalace mysql, které obsah sice uložili, ale už ho nedokázali vybrat v původním stavu
Zábavná představa.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: