Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Sevin Profil |
#1 · Zasláno: 5. 9. 2009, 13:30:50 · Upravil/a: Sevin
nevíte někdo jak dobře zabezpečit config.php ? zkoušel jsem příkazy
if (!defined('IN_CODE')): die('Nepovolený přístup !'); endif; a if (AUTH != 'true'){die ('Nepovolený přístup !');} do indexu.php přitom musím vložit tento kód define('IN_CODE',true); a nebo tento, záleží jaký z těch dvou předchozích příkazů použiju define('IN_CODE',true); ale v indexu.php se mi pak vždycky ukáže ta hláška Nepovolený přístup, co s tím mám udělat ? Případně mi poraďte o nějakém lepším zabezpečení, díky |
||
Yur4Y Profil |
#2 · Zasláno: 5. 9. 2009, 14:14:43 · Upravil/a: Yur4Y
V configu
if (!defined('IN_CODE')) { die('Nepovolený přístup !'); } define('IN_CODE', true); require 'config.php'; Aj keď nevidím veľký význam tejto "ochrany". |
||
Sevin Profil |
#3 · Zasláno: 5. 9. 2009, 20:22:53
už jsem to vyřešil, fungovaly by aji ty moje předešlé kódy, ale nedával jsem tento script jako první, proto mi to psalo nepovolený přístup i v indexu
define('IN_CODE', true); |
||
drasha Profil |
#4 · Zasláno: 5. 9. 2009, 21:43:06
Záleží na tom, jak ho chceš zabezpečit. Jestli před uživateli internetu, tak pomocí .htaccess (nebo header() )
|
||
Perry Profil |
#5 · Zasláno: 6. 9. 2009, 19:10:33
„Sevin“
Takovéhle zabezpečování config.php je zbytečné a nepraktické Lepší je použít jak psal drasha .htaccess. Ovšem moc nechápu "zabezpečit". config.php sám uživatel nestáhne (pokud není něco na serveru blbě) a zobrazit obsah se mu také nepovede (pokud jsou v něm jenom proměnné) |
||
Časová prodleva: 15 let
|
0