Autor Zpráva
Tom2234
Profil *
Zdravim, chtel jsem se zeptat, jak ulozim do promene adresu stranky (servru) na ktrem mam skripty nahrane...
dejme tomu, ze chci pouzit nasledujici:
$promena=file_get_contents('http://mojestranka.cz/nejakyskript.php');
misto moje stranka.cz bych rad umistil nejakou promenou, ve ktere by byla tato stranka definovana.. je mozne mojestranka.cz pomoci php zjistit automaticky?, abych to nikde ve skriptu nemusel definovat?? kdyz pote budu chtit tento skript pouzit i na jinych webech,budu stale muset pro dany web, prepsat mojestranka.cz dejme tomu na mojestranka2.cz (samozrejme ze to lze resit pomoci DB do ktere to ulozim, ale ptam se na nejako fci, ktera by to zvladla sama)..

predem dekuji za ochotu..

ps. casto jsem se ve skriptech setkal s timto "$_SERVER".. ovsem nikde jsem k tomu nemohl najit podrobnejsi popis nebo informace... =o/
Tom2234
Profil *
aha. zajimave ze pres google mi to najde jiz kvalitni odkazy a pres seznam.cz naprosty prd... nasel jsem toto:
<?php
echo $_SERVER['SERVER_NAME'];
?>

ovsem toto umi definovat pouze v mem prikaldu tu stranku mojestranka.cz... co kdyz skript mam ulozen ve slozce "slozka"? da se pote zjistit nejakym zpusobem i ona?
ninja
Profil
nechte si zobrazit phpinfo() a uvidite, jake informace server nabizi.
drasha
Profil
http://my.opera.com/Knedle/blog/show.dml/451690

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: