Autor Zpráva
Galli
Profil *
Moderátor Str4wberry: Přesunuto z kategorie JavaScript.

Ahoj, mohli byste mi prosím poradit? potřebovat bych nejaký javascript který by treba ukládal informace z formuláře do nejakého txt primo na serveru...je to mozné? umí to javascript ?prosím poradte. Děkuji
HajekJirka
Profil
Galli
Nevím jestli to umí JS, ale v PHP to jde určitě.
Proč to potřebueš v JS?
jso
Profil *
Galli
Ne, Javascript je klientská zálažitost. Neprovádí se tedy na serveru, ale u klienta. Šlo by to ve spojení s nějakým serverovým jazykem, a třeba zapojením i AJAXu.
Galli
Profil *
aha...no ja sem doufal ze by to slo s JS protoze mam spise html/css web na kterym bych to potreboval udelat a abych to nemusel nejak davat do php....tak snad nebude vadit kdyz si v sekci php zridim nove tema :-) jinak děkuju za odpoved:)
HajekJirka
Profil
Galli
snad nebude vadit kdyz si v sekci php zridim nove tema :-)
Nebude, spíš naopak.
HajekJirka
Profil
Galli
Pouze v HTML to nejde.
Musíš mít alespoň jednu stránku v PHP.
Str4wberry
Profil
Bude. Příště přivolejte moderátora a ten téma přesune.
HajekJirka
Profil
Str4wberry
Jasně, díky. Nevěděl jsem to.

Galli

Toto by mělo fungovat ...

<?php
if (isset ($_POST["vlozit"])) {
  $fp = fopen("soubor.txt", "a+");
  fwrite($fp, $_POST["text"]);
  fclose($fp);
}
?>
<form action="#" method="post">
<input type="text" name="text">
<input type="submit" name="vlozit">
</form>
Galli
Profil *
Dik moc si mi pomohl:-)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: